LAB501 Community Workshop – Editia IV – Segotep

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 25 January, 2016.

Seminar

 
Evident, am inceput cu o prezentare, in care am explicat aparitia brand-ului Segotep in 2003, acestia fiind brand-ul de surse, carcase si periferice al companiei chinezesti Colorful. Colorful si-au inceput activitatea in 1995, actionand ca agentie pentru companii cunoscute cum ar fi Gigabyte sau Quanta. Incepand cu anul 2000 au intrat pe piata OEM, producand printre altele placile video ale brand-ului BFG.

In prezent, Colorful detin brand-ul de placi de baza si placi video omonim (25% cota de piata in China pe partea de placi video), brand-ul Segotep (carcase, surse, periferice), brand-ul Deboch (power bank, acumulatori, etc) si brand-ul Colorfly (tablete entry-level, playere audio, etc). Nu in ultimul rand, in 2012 a avut loc fuziunea cu Walton Chaintech, o companie cu traditie in domeniul placilor de baza si al memoriilor.

Majoritatea surselor accesibile din portofoliul Segotep sunt produse de propriul OEM, mai precis Fortech Electronics, detinut de Colorful Group, cu exceptia surselor de puteri mari, cum ar fi GP1100G, care foloseste o platforma Enhanced. Le-am aratat forumistilor un model de sursa Platinum de la Segotep, pe care l-am si desfacut de altfel, iar apoi a venit momentul sa vedem ce poate cea mai puternica sursa din portofoliul lor…

 
Prezentare

Seminar-01

Seminar-02

Seminar-03

Seminar-04

Seminar-05

Comentarii

2 comentarii la: LAB501 Community Workshop – Editia IV – Segotep

  1. BIC a scris pe:

    Visam cu ochii deschiși pe vremea când Soliton comercializa produse gen Asetek Vapochill și ECT Prometeia Mach II…

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Nici Mushkin sau EVGA nu erau de aruncat 🙂

Lasa-ne un comentariu: