LAB501 Community Workshop – Editia IV – Segotep

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 25 January, 2016.

LAB501 Community Workshop

 
Ehehei, stimabililor, iata ca am inceput anul in forta, iar ideea care de-abia se contura in mintea noastra in vara trecuta nu doar ca a devenit realitate ci deja a devenit traditie. Ma refer desigur la seminarul denumit LAB501 Community Workshop, locul unde cei mai de seama entuziasti de pe forumul nostru au sansa de a intalni lunar un alt producator, de a afla mai multe despre produsele acestuia si de a incerca pe viu cele mai interesante produse.

Primul Community Workshop a avut loc in vara, subiectul fiind Seasonic, in timp ce pentru al doilea Community Workshop ne-am intalnit pe 5 Noiembrie, ca sa discutam despre Thecus si despre NAS-uri. A urmat apoi intalnirea cu Nvidia, in Decembrie, iar in Ianuarie ne-am gandit sa incepem cu Segotep, un brand cunoscut la noi pentru produse de buget (carcase si surse).

Prin urmare, pe 22 Ianuarie 2016, ne-am intalnit la sediul evoMAG cu M1ssile, Snowbawls, Jocker, ktf, war4peace, georgesil, NCMihai, augustus si PasatoiuTD, alaturi de Marius de la evoMAG si Lucian de la Soliton, adica importatorul Segotep in Romania. Haideti sa vedem despre ce am discutat in cadrul primului Workshop desfasurat in 2016.

 
Intro

Comentarii

2 comentarii la: LAB501 Community Workshop – Editia IV – Segotep

  1. BIC a scris pe:

    Visam cu ochii deschiși pe vremea când Soliton comercializa produse gen Asetek Vapochill și ECT Prometeia Mach II…

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Nici Mushkin sau EVGA nu erau de aruncat 🙂

Lasa-ne un comentariu: