Lansarea placilor de baza MSI P55, in Romania si Serbia

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 22 September, 2009.

Ca de fiecare data, atunci cand Intel lanseaza o serie noua de procesoare,  secondata de un chipset nou (dar si de un nou socket de data aceasta), producatorii de placi de baza se pun serios pe treaba pentru a lansa o serie completa de produse noi. Parerea noastra despre noile procesoare Intel, dar si despre o parte din noile placi de baza, o puteti afla citind articolul – Intel Core i5 si Intel Core i7 – Lynnfield in actiune. Si daca despre produsele principalilor concurenti ati putut citi deja, si veti mai citi cu siguranta in curand, astazi este momentul sa vorbim putin mai mult despre noua serie de placi de baza MSI. Din pacate, nava amiral a celor de la MSI, P55-GD80, a sosit prea tarziu pentru a putea fi inclusa in articolul amintit mai sus, asa ca va vom povesti mai pe larg despre placile de baza MSI P55 in cadrul acestui articol.

Line-up-ul celor de la MSI este alcatuit din 4 placi de baza, care se adreseaza unei game foarte variate de gusturi si disponibilitati financiare. Astfel, MSI ofera produse care vor capta atentia pasionatilor de overclocking (P55-GD80, P55-GD65), sau a celor pasionati de sisteme HTPC de mici dimensiuni (P55-GD45) si evident, celor care isi doresc o placa de baza accesibila pentru noile procesoare Intel (P55-CD53). Haideti sa aruncam o privire asupra noilor produse, inainte de a sta putin de vorba despre tehnologiile oferite de MSI, dar si despre evenimentele in cadrul carora am aflat ceea ce va povestim astazi si … o sa va povestesc mai tarziu ce am mai facut.

MSISPecs1

MSISPecs2

Comentarii

6 comentarii la: Lansarea placilor de baza MSI P55, in Romania si Serbia

 1. Chiar nu stiam ca s-au lansat si la noi in tara.

 2. ne-am ajuns, daca se fac lansari si la noi

 3. endluzerul a scris pe:

  dewar-erele in aer! hai sus, hai sus, hai sus! 🙂

  sa curga azotul, domnule 😉

 4. Imi puteti spune va rog , daca acel monitor din imagini era un Horizon de 22″?

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Sincer sa fiu nu am retinut, monitorul a fost pus la dispozitie de Asesoft. Presupun totusi ca era un Horizon de 22″.

 6. Arata mai bine placile din aceasta serie, vad ca cei de la MSI au abordat o alta tactita pentru a cuceri piata din Romania.

Lasa-ne un comentariu: