PCMark 10 – Overview

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 5 June, 2017.

Interfata

 
Interfata este aerisita, simplificand si mai mult ceea ce vedeam in cazul lui PCMark 8. Practic, avem le dispozitie 3 teste diferite care pot fi rulate, mai precis PCMark 10, PCMark 10 Express si PCMark 10 Extended – despre diferentele dintre ele vom discuta in capitolul dedicat.

In fereastra principala avem acces la PCMark 10, pe care il putem lansa imediat apansand butonul “run”. In a doua fereastra putem alege dintre cele trei teste disponibile, in cazul fiecaruia butonul “details” oferind acces la o noua fereastra cu doua tab-uri – detalii despre benchmark, respectiv posibilitati avansate de personalizare pentru teste (in versiunile Advanced si Professional).

Cea de-a treia fereastra este browser-ul de rezultate, unde acum putem compara doua rezultate diferite, ultima fereastra, “options”, oferindu-ne acces la cateva setari legate de validarea rezultatului online, system info, respectiv detalii despre versiunea de PCMark 10 pe care o utilizam.

 

Comentarii

3 comentarii la: PCMark 10 – Overview

  1. Un articol foarte bine structurat, marca Lab, astept cu nerăbdare la testat pcurile si overclock PcMark 10

  2. grrr a scris pe:

    Acelasi bench inutil, rezultate invers proportionale cu valoarea performantei oferita de produs.

  3. AMD a scris pe:

    @grr Usor de criticat daca nu prea folosesti asa ceva….Si totusi unii folosesc programe care sa stoarca si ultima farama de putere de procesare din PC-ul lor….

Lasa-ne un comentariu: