WGT 2008 Romania

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 16 December, 2008.

Finala romaneasca pe 2008 a World Gamemaster Tournament s-a tinut weekend-ul trecut (13/14 Decembrie 2008) in sala Forte Games din Constanta, evenimentul fiind organizat de partenerul traditional Asus, in colaborare cu Intel, Microsoft si UltraPRO. Deasemenea, echipa lab501.ro a fost acolo organizand un concurs de overclocking precum si o demonstratie de overclocking folosind azot lichid.

Evenimentul a fost si o ocazie pentru Asus de a afisa cateva produse de top, si desi nu suntem foarte pasionati de gaming nu am putut sa nu apreciem laptop-ul Asus G70 ce rula fara probleme FarCry 2 in rezolutia de 1920×1200. Cu un procesor Core 2 Quad Extreme, 4GB de RAM si SLI sub capota nu pare ceva iesit din comun presupun.

Concursul de overclocking s-a desfasurat de-a lungul ambelor zile, fiecare participant avand 30 de minute la dispozitie pentru a scoate cel mai bun scor in Cinebench R10. Platforma de concurs a fost alcatuita din:

Intel Core i7 920
Asus Rampage II Extreme
3x1GB Mushkin PC14400 8-8-7
Asus GTX 280 TOP
Coolermaster Real Power Pro 1250W
Coolermaster Z600

Avand in vedere ca nici unul din participanti nu se mai intalnise pana acum cu platforma Core i7, toti au avut o misiune grea si s-au descurcat foarte bine. Castigatorul insa, Radu Parmac, a obtinut un rezultat chiar mai bun decat rezultatul nostru de referinta, plecand acasa cu placa de baza Asus Rampage II Extreme precum si cu medalia de castigator al concursului de overclocking. Si nu e singura medalie, pentru ca in prima zi a obtinut si locul 3 la finala de Need for Speed.

In tabelul de mai jos puteti vedea punctajul fiecarui concurent precum si frecventa atinsa:

In prima parte a celei de-a doua zile am facut si demonstratia de overclocking cu azot lichid, pe o platforma Asus Rampage Extreme, cu un E8600, 2x1GB Mushkin PC-14400 si Asus GTX 280 TOP.

Desi procesorul poate atinge in jur de 6.5Ghz ne-am limitat la 6Ghz si am putut rula multe jocuri de ultima ora la setari de calitate maxima; pana si Crysis Warhead e jucabil cu un procesor la 6Ghz !

Finala de Counter-Strike a fost insa cel mai important moment al evenimentului, unde clanul neXt! i-a invins pe celebrii TeG si au adjudecat titlul de campioni ai WGT. Finala de FIFA 08 a fost adjudecata de yzw, care l-a invins pe actualul campion mondial BebE cu 4-3 si 3-0, iar cel de-a 3-a competitie a fost NFS, unde Cristinel a iesit pe locul 1, Alinush pe locul 2 si campionul nostru la overclocking pe 3.

Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor pentru un eveniment reusit !

Comentarii

Niciun comentariu la: WGT 2008 Romania

Lasa-ne un comentariu: