Asus & LAB501 Anniversary – Un week-end extrem

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 4 August, 2011.


.

The song remains the same

.
La final orice lucru bine facut merita sarbatorit cum se cuvine, si asta am facut si noi, obositi si plini de amintiri frumoase. Adevarul este ca pare incredibil cat de mult sau cat de putin timp s-a scurs de la primele experimente de acest gen din Romania, in functie de punctul din care privesti problema. Pe de o parte, parca ieri stateam cu Matei la o terasa si planuiam prima noastra sesiune, incarcati de emotii si de anticipare. Pe de alta parte, parca au trecut secole de atunci, poate si pentru ca aventura in care ne-am imbarcat a fost una foarte tumultuoasa, agitata, dar si deosebit de frumoasa si plina de bucurii.

Personal, nu pot decat sa le multumesc colegilor de la Asus si in special lui Feri, pentru o atmosfera cat se poate de propice, conditii foarte potrivite pentru ceea ce am intreprins noi acolo, precum si indarjirea si entuziasmul datorita caruia am stat cu totii acolo pana la ultima picatura de azot, cand inca nu ne venea sa credem ca inca odata nu am reusit sa obtinem WR-ul. Asemenea evenimente, si cu atat mai mult un eveniment atat de special precum cel din acest week-end, ne fac se ne aducem aminte de ce facem ceea ce facem, sa ne aducem aminte de toata munca si pasiunea pe care am investit-o cu totii intr-un domeniu care pana la urma este apreciat si urmarit cu interes de o mana de oameni la fel de pasionati ca si noi.

Si atunci cand ne aducem aminte de ceea ce a fost si atunci cand terminam o sesiune de acest gen, nu avem cum sa nu ne dorim mai mult, cum sa nu ne intoarcem din nou, pentru a cine stie cata oara, pentru a incerca sa ajungem si mai departe, sa vedem frame-uri si mai mari in acel benchmark minunat si atat de greu de stapanit, pentru a impinge mereu tot mai departe. Asa ca dragi tovarasi si prieteni, am trait ani deosebit de frumosi si am avut parte de un week-end absolut fulminant, dar intotdeuna ne vom dori mai mult si fie peste o saptamana, o luna sau un an, o sa ne intalnim din nou si o sa o luam din nou de la capat. Povestea continua si ma bucur sa vad ca din ce in ce mai multi prieteni ni se alatura si ne ajuta sa obtinem rezultate din ce in ce mai bune. La mai mare!
.

Comentarii

16 comentarii la: Asus & LAB501 Anniversary – Un week-end extrem

 1. Vai mi-e răăăău. Am îmbătrânit 🙁

  Este chiar heart warming să-mi recunosc unele din poze.

  The spirit never dies.

 2. justyn a scris pe:

  FRUMOS:):)

 3. a.aurel a scris pe:

  se vede unde este pasiune…felicitari

 4. mihai a scris pe:

  poate aveti si o placa video pe acolo mai veche ca a mea sa prajit:(.oricum frumos articol

 5. ferike a scris pe:

  “Si-altadata, si-altadata, o s-o facem si mai si mai lata!” 🙂

 6. Dinu a scris pe:

  Foarte frumos. Jos pălăria domnilor.

 7. Senzational… Azot lichid!?!?!?
  sper sa nu va cada paru 🙂

 8. Bine lucrat

 9. Atunci cand crezi in ceea ce faci, iti place si evoluezi, e imposibil sa nu reusesti! FELICITARI.

 10. Jos Palaria….

 11. Adrian Petrescu a scris pe:

  Hai cu review-ul la AMD FX 8150 😀

 12. Super, bravo baieti 🙂

 13. Fain. Ce pot sa zic, FELICITARI!

 14. Foarte frumos. Jos pălăria.

 15. wizard a scris pe:

  Sang… NR1 FOREVER!

 16. kvarq a scris pe:

  Ca sa înteleg mai bine pozele din 2011 din link… Ce foloseati ca agent de racire? Ce se turna din peturile de plastic? Era… gheata? 🙂

Lasa-ne un comentariu: