Asus & LAB501 Anniversary – Un week-end extrem

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 4 August, 2011.


.

Week-end-ul a fost impartit in trei parti distincte. Prima a fost cea cu scop demonstrativ, despre care v-am povestit pe pagina anterioara. A doua a constat in invitarea unor forumisti merituosi prin rezultate si pasiune, in acest caz PasatoiuTD si err0r, care s-au alaturat echipei formate din Sang, Micutzu, matose si subsemnatul in cursul zilei de Sambata. A fost o distractie pe cinste, un fel de festival ad-hoc de 3DMark 2001, in care fiecare a pus umarul la imblanzirea unei platforme simpatice (Asus Maximux 4 Extreme-Z, Intel Core i5 2500K si Asus Matrix HD5870), si Sang a contribuit din plin la stabilizarea platformei in parametrii de bench.

In final, datorita unei ocazii speciale (ziua de nastere a lui err0r), prietenul nostru a plecat acasa alaturi de un frumos cadou primit din partea noastra precum si a celor de la Asus, mai precis o placa de sunet Asus Xonar Deluxe, semnata de intreg colectivul prezent acolo (Sang si Feri included). De asemenea, pentru ca a surubarit sistemul de 2001 pana a luat-o razna (sistemul, nu overclockerul), PasatoiuTD a primit un foarte frumos Asus Maximus 4 Extreme-Z. Poate cu aceasta ocazie ii vom remarca si rezultatele pe platforme mai putin clasice.

Nu in ultimul rand, pentru ca s-au implinit 7 ani de la prima sesiune de overclocking extrem din Romania si pentru ca am avut deosebita placere de a fi toti la un loc turnand azot pe procesoare si placi video, Sang a primit din partea celor de la Asus un cadou aniversar, mai precis un Asus Matrix HD5870.

Sincer sa fiu, ne-a placut atat de mult acest eveniment, precum si ocazia de a overclocka impreuna la un loc, incat s-ar putea sa mai avem ceva suprize pentru voi in aceasta vara/toamna. Cine stie, poate dupa atatia ani in care atat Sang cat si Micutzu, matose sau subsemnatul, intr-o formula sau alta au fost aproape de locul 1 in 3DMark 2001, exista mari sanse ca toti 4 la un loc sa reusim data viitoare …
.

Comentarii

16 comentarii la: Asus & LAB501 Anniversary – Un week-end extrem

 1. Vai mi-e răăăău. Am îmbătrânit 🙁

  Este chiar heart warming să-mi recunosc unele din poze.

  The spirit never dies.

 2. justyn a scris pe:

  FRUMOS:):)

 3. a.aurel a scris pe:

  se vede unde este pasiune…felicitari

 4. mihai a scris pe:

  poate aveti si o placa video pe acolo mai veche ca a mea sa prajit:(.oricum frumos articol

 5. ferike a scris pe:

  “Si-altadata, si-altadata, o s-o facem si mai si mai lata!” 🙂

 6. Dinu a scris pe:

  Foarte frumos. Jos pălăria domnilor.

 7. Senzational… Azot lichid!?!?!?
  sper sa nu va cada paru 🙂

 8. Bine lucrat

 9. Atunci cand crezi in ceea ce faci, iti place si evoluezi, e imposibil sa nu reusesti! FELICITARI.

 10. Jos Palaria….

 11. Adrian Petrescu a scris pe:

  Hai cu review-ul la AMD FX 8150 😀

 12. Super, bravo baieti 🙂

 13. Fain. Ce pot sa zic, FELICITARI!

 14. Foarte frumos. Jos pălăria.

 15. wizard a scris pe:

  Sang… NR1 FOREVER!

 16. kvarq a scris pe:

  Ca sa înteleg mai bine pozele din 2011 din link… Ce foloseati ca agent de racire? Ce se turna din peturile de plastic? Era… gheata? 🙂

Lasa-ne un comentariu: