Campus Party Europe 2010 – Madrid

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 22 April, 2010..
In perioada 14-18 Aprilie 2010 a avut loc in Madrid unul dintre cele mai mari evenimente dedicate tehnologiei, creativitatii si culturii digitale on-line din lume, Campus Party Europe 2010. Sub egida Uniunii Europene si a Ministerului Stiintei si Inovatiei din Spania, au fost invitati 800 de participanti din Europa, dintre 52540 de participanti inscrisi pe site-ul evenimentului. Campus Party a adus la un loc un numar impresionant de pasionati de stiinta si tehnologie, acestia fiind impartiti in categoriile Stiinta, Inovatie, Creativitate Digitala, Project Forum si alte activitati, in functie de natura proiectului expus de acestia pe durata evenimentului.

Categoria Stiinta a fost impartita in Astronomie, CampusBOT si Modding, ultima dintre cele trei sub-categorii continand si “stiinta” de care suntem noi pasionati, mai precis overclocking-ul extrem. Pentru obtinerea unor rezultate spectaculoase, si pentru a oferi celor prezenti un eveniment cu scop demonstrativ/introductiv legat de overclocking-ul extrem, Campus Party impreuna cu GIGABYTE Spania au invitat 18 overclockeri din Europa. Fiind tara gazda, Spania a avut un numar de 7 reprezentanti in cadrul acestui eveniment, acestia fiind atat overclockeri cat si organizatori. Astfel, Predator, DaCoSa, Isi, Fox, Skunk, Arscom si Draco s-au ocupat atat de organizarea evenimentului, cat si de reprezentarea Spaniei in cadrul acestuia.

Restul participantilor va sunt probabil nume cunoscute, majoritatea fiind prezenti si in cadrul altor evenimente de acest gen prezentate in paginile lab501. Astfel, alaturi de gazdele noastre din Spania au mai participat la eveniment Turrican (Austria), Pt1t si Massman (Belgia), SF3D (Finlanda), joe_cool (Germania), Sam (Letonia), K404 (Marea Britanie), Ryba (Polonia), Elmor (Suedia), Monstru si matose (Romania).

Evident, Campus Party a fost un eveniment urias, sub acoperisul caruia au fost prezentate o multitudine de proiecte interesante, admirate de catre oficialitati de cel mai inalt nivel (doamna ministru Cristina Garmendia deschizand de altfel evenimentul), insa noi ne vom concentra in paginile urmatoare asupra sectiunii de modding, mai precis overclocking extrem, acesta fiind obiectul activitatii noastre acolo.
.

Comentarii

8 comentarii la: Campus Party Europe 2010 – Madrid

 1. Felicitari baieti! Am citit tot articolul si am ramas surprins pana unde poate merge nebunia overclock-ingului. Cat despre aventura voastra cu autocarul, mai bine ramaneati acolo si veneati cu avionul, asa cum au facut si alti romani prezenti la party campus:)

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Autocarul a fost o alternativa sigura. Xand am plecat noi nu se stia daca se deschide Otopeniul saptamana asta, si mai avem si destul de multa treaba pe acasa 🙂

 3. Salutari!

  Hei m-ati mentionat si pe mine 😀

  Multumesc mult pentru ajutor, am ajuns Miercuri cu bine. Am de dat niste beri pe chestia asta, cum facem?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Hehe, ma bucur ca ai ajuns cu bine! Rezolvam noi si cu berea, nu e bai 🙂

 5. Mi-ar fi placut sa merg. La noi, conferintele sunt inca la un nivel amatoricesc si nu afli nimic nou.

 6. Ana a scris pe:

  Si mie mi-ar fi placut sa merg! Cred ca era f interesant la fata locului.

 7. kretzu77 a scris pe:

  respecte oameni buni; mai mult de atat nu am ce spune; la mai mare

 8. Foarte frumos !

Lasa-ne un comentariu: