Campus Party Europe 2010 – Madrid

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 22 April, 2010.

Pre-testing

.

In primele doua zile am testat componentele, pentru a pune la punct platformele pentru show-ul de Sambata. Principalele activitati au fost realizarea mod-ului pentru OCP pe X58A-UD7, cautarea unei frecvente stabile in 3D cat mai mari, precum si modarea placilor video si pregatirea lor pentru obtinerea unor rezultate cat mai bune. Pe langa aceste activitati, echipa lab501 a pregatit si un bonus, despre care veti putea citi putin mai tarziu.

Din pacate, pe parcursul testelor preliminarii au trecut in nefiinta 4 procesoare si 2-3 placi de baza, demonstrand inca odata ceea ce spuneam in articolul de lansare al noilor procesoare Intel, mare atentie in conditii extreme! Echipa Romaniei nu a avut asemenea probleme, noi am testat pe toata durata evenimentului un singur procesor si o singura placa de baza, ajungand in urma testelor din primelor doua zile, dar si in urma modificarilor aduse placii de baza, sa rulam 3DMark 2005 la 5900MHz. Din pacate, evenimentul a demonstrat faptul ca nu toate procesoarele Intel Core i7 980X Q3FE sunt absolut stralucite, nici unul dintre procesoarele testate nefiind capabil de a rula benchmark-uri 3D peste 5,9-6GHz.
.

Comentarii

8 comentarii la: Campus Party Europe 2010 – Madrid

 1. Felicitari baieti! Am citit tot articolul si am ramas surprins pana unde poate merge nebunia overclock-ingului. Cat despre aventura voastra cu autocarul, mai bine ramaneati acolo si veneati cu avionul, asa cum au facut si alti romani prezenti la party campus:)

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Autocarul a fost o alternativa sigura. Xand am plecat noi nu se stia daca se deschide Otopeniul saptamana asta, si mai avem si destul de multa treaba pe acasa 🙂

 3. Salutari!

  Hei m-ati mentionat si pe mine 😀

  Multumesc mult pentru ajutor, am ajuns Miercuri cu bine. Am de dat niste beri pe chestia asta, cum facem?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Hehe, ma bucur ca ai ajuns cu bine! Rezolvam noi si cu berea, nu e bai 🙂

 5. Mi-ar fi placut sa merg. La noi, conferintele sunt inca la un nivel amatoricesc si nu afli nimic nou.

 6. Ana a scris pe:

  Si mie mi-ar fi placut sa merg! Cred ca era f interesant la fata locului.

 7. kretzu77 a scris pe:

  respecte oameni buni; mai mult de atat nu am ce spune; la mai mare

 8. Foarte frumos !

Lasa-ne un comentariu: