Campus Party Europe 2010 – Madrid

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 22 April, 2010.

Si asa am ajuns la sfarsitul aventurii noastre iberice, si inca nu pot spune ca ne-am dezmetecit pe deplin. Evenimentul de overclocking a fost intens, cu totii am tras tare pentru a obtine rezultate cat mai bune. Munca in echipa a fost cea mai frumoasa parte, a fost o placere sa vad oameni din tari diferite si echipe diferite lucrand impreuna pentru a impinge totul la extrem. O cantitate mare de hardware high-end, impreuna cu unii dintre cei mai buni overclockeri din lume, o asemenea reteta nu poate avea decat un singur rezultat, si anume un mare succes. Mi-a facut o reala placere sa particip la acest eveniment, in ciuda complicatiilor ulterioare care ne-au intarziat substantial intoarcerea acasa. Nu in ultimul rand, ni s-a deschis apetitul pentru a impinge la maxim GTX 480 si GTX 470, ceea ce vom face cu siguranta dupa ce vom termina articolele pe care le avem de facut fiecare.

Nu pot sa inchei aceasta relatare fara multumirile care li se cuvin celor care au facut posibila participarea noastra la acest eveniment. Predator – multumim pentru invitatie, a fost o onoare sa lucram alaturi de oameni atat de talentati, intr-o tara atat de frumoasa. Thank you our good friend!!! Antonio del Rio – multumim pentru tot ajutorul acordat, poate in viitor ne vom descurca mai bine si la capitolul modding, pana atunci sper ca am fost la inaltime la capitolul overclocking. Noelia – sufletul intregului eveniment, persoana care a facut ca totul sa se intample. Multumim si felicitari pentru un eveniment extraordinar! Sue – a fost o placere sa ne intalnim din nou. Multumim pentru un eveniment frumos, dar si pentru distractia de dupa! Eric si Eva – multe multumiri pentru GTX 470, aceasta a fost adevarata vedeta a evenimentului. De asemenea, multe multumiri tuturor colegilor overclockeri, a fost o placere sa lucram din nou impreuna! Thank you all!!!
.


Comentarii

8 comentarii la: Campus Party Europe 2010 – Madrid

 1. Felicitari baieti! Am citit tot articolul si am ramas surprins pana unde poate merge nebunia overclock-ingului. Cat despre aventura voastra cu autocarul, mai bine ramaneati acolo si veneati cu avionul, asa cum au facut si alti romani prezenti la party campus:)

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Autocarul a fost o alternativa sigura. Xand am plecat noi nu se stia daca se deschide Otopeniul saptamana asta, si mai avem si destul de multa treaba pe acasa 🙂

 3. Salutari!

  Hei m-ati mentionat si pe mine 😀

  Multumesc mult pentru ajutor, am ajuns Miercuri cu bine. Am de dat niste beri pe chestia asta, cum facem?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Hehe, ma bucur ca ai ajuns cu bine! Rezolvam noi si cu berea, nu e bai 🙂

 5. Mi-ar fi placut sa merg. La noi, conferintele sunt inca la un nivel amatoricesc si nu afli nimic nou.

 6. Ana a scris pe:

  Si mie mi-ar fi placut sa merg! Cred ca era f interesant la fata locului.

 7. kretzu77 a scris pe:

  respecte oameni buni; mai mult de atat nu am ce spune; la mai mare

 8. Foarte frumos !

Lasa-ne un comentariu: