Campus Party Europe 2010 – Madrid

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 22 April, 2010.

Bonus

.
Ei bine, in timp ce pre-testam platforma principala, ne-am gandit ca nu ar strica o mica diversiune. In acest scop, am scos la iveala placa de baza pe care o adusesem special pentru acest eveniment, Gigabyte D510UD (multumim Cristi si Andrei), dotata cu cel mai nou procesor Intel Atom D510 (dual-core, hyper-threading), am imprumutat un tub pentru north-bridge si l-am lasat pe matose sa faca spectacol. Si adevarul este ca micuta platforma a oferit una dintre cele mai spectaculoase si interesante sesiuni de overclocking extrem pe care le-am vazut in viata mea, toti participantii fiind fascinati de bestia (toata platforma consuma 45W in full load) racita cu azot lichid. Demonstratia de virtuozitate a lui matose s-a axat pe obtinerea unei frecvente cat mai mari, insa nu a trecut mult timp pana cand colegul meu a descoperit o limita fizica dincolo de care setarile nu mai erau aplicate. Din acest motiv, frecventa procesorului s-a oprit la 2105,6MHz, iar matose s-a vazut nevoit sa atace toate benchmark-urile 2D cu acest set-up, lucru pe care l-a realizat cu tenacitatea care il caracterizeaza.

.

Comentarii

8 comentarii la: Campus Party Europe 2010 – Madrid

 1. Felicitari baieti! Am citit tot articolul si am ramas surprins pana unde poate merge nebunia overclock-ingului. Cat despre aventura voastra cu autocarul, mai bine ramaneati acolo si veneati cu avionul, asa cum au facut si alti romani prezenti la party campus:)

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Autocarul a fost o alternativa sigura. Xand am plecat noi nu se stia daca se deschide Otopeniul saptamana asta, si mai avem si destul de multa treaba pe acasa 🙂

 3. Salutari!

  Hei m-ati mentionat si pe mine 😀

  Multumesc mult pentru ajutor, am ajuns Miercuri cu bine. Am de dat niste beri pe chestia asta, cum facem?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Hehe, ma bucur ca ai ajuns cu bine! Rezolvam noi si cu berea, nu e bai 🙂

 5. Mi-ar fi placut sa merg. La noi, conferintele sunt inca la un nivel amatoricesc si nu afli nimic nou.

 6. Ana a scris pe:

  Si mie mi-ar fi placut sa merg! Cred ca era f interesant la fata locului.

 7. kretzu77 a scris pe:

  respecte oameni buni; mai mult de atat nu am ce spune; la mai mare

 8. Foarte frumos !

Lasa-ne un comentariu: