Campus Party Europe 2010 – Madrid

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 22 April, 2010.

Extreme Overclocking Live

.

Dupa doua zile de teste si 400L de azot consumat, a venit si ziua de Sambata, cand scena se pregatea pentru show-ul de overclocking extrem. In dimineata zilei de Sambata, Vice-Presedintele Gigabyte, domnul Liu Ming Hsiung, impreuna cu presedintele fondator Hsu Jung Te si Sales Manager-ul Gigabyte Spania, Julian Wang, au vizitat zona destinata overclocking-ului, ba chiar au si incercat sa experimenteze senzatiile overclocking-ului extrem, alaturi de organizatorul Antonio del Rio.
.


.

Dupa acest eveniment, ne-am luat fiecare set-up-urile si ne-am indreptat inspre scena special pregatita. Spectacolul a inceput in jurul orei 18:00 si a durat pana in jurul orei 22:00, iar unii dintre noi au stat chiar si mai tarziu in noapte, pentru a obtine rezultate cat mai bune. Echipa compusa din SF3D, Elmor si Massman a reusit sa obtina cel mai bun rezultat in 3DMark Vantage folosind doua GPU-uri, in timp ce echipa alcatuita din Fox, Turrican si joe_cool a obtinut cel mai bun rezultat in PCMark 2005. Din pacate, acesta nu poate fi validat datorita depasirii cu 1-2MB a limitei impuse pentru HDD-XP start-up. Chiar si asa, rezultatele au fost absolut spectaculoase.
.

Comentarii

8 comentarii la: Campus Party Europe 2010 – Madrid

 1. Felicitari baieti! Am citit tot articolul si am ramas surprins pana unde poate merge nebunia overclock-ingului. Cat despre aventura voastra cu autocarul, mai bine ramaneati acolo si veneati cu avionul, asa cum au facut si alti romani prezenti la party campus:)

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Autocarul a fost o alternativa sigura. Xand am plecat noi nu se stia daca se deschide Otopeniul saptamana asta, si mai avem si destul de multa treaba pe acasa 🙂

 3. Salutari!

  Hei m-ati mentionat si pe mine 😀

  Multumesc mult pentru ajutor, am ajuns Miercuri cu bine. Am de dat niste beri pe chestia asta, cum facem?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Hehe, ma bucur ca ai ajuns cu bine! Rezolvam noi si cu berea, nu e bai 🙂

 5. Mi-ar fi placut sa merg. La noi, conferintele sunt inca la un nivel amatoricesc si nu afli nimic nou.

 6. Ana a scris pe:

  Si mie mi-ar fi placut sa merg! Cred ca era f interesant la fata locului.

 7. kretzu77 a scris pe:

  respecte oameni buni; mai mult de atat nu am ce spune; la mai mare

 8. Foarte frumos !

Lasa-ne un comentariu: