Campus Party Europe 2010 – Madrid

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 22 April, 2010.

Pre-testing-2

.

Incet, incet au inceput sa se contureze echipele si benchmark-urile care urmau sa fie atacate. Astfel, SF3D, Elmor si Massman au optimizat hardware-ul pentru 3DMark Vantage cu doua placi video (Gigabyte HD5870 SOC), Ryba a impins cat mai mult pentru a obtine un rezultat cat mai bun in 3DMark 2006 cu doua placi video HD 5870, Predator, DaCoSa si Isi s-au concentrat pe SuperPi folosind o platforma Gigabyte P55A-UD7, in timp ce Fox, Turrican si joe_cool au pregatit platforma pentru PCMark 2005. Sam a pretestat marea majoritate a procesoarelor si a incercat in paralel sa atinga o frecventa cat mai mare folosind un procesor cu nucleu Cedar Mill, iar K404 s-a alaturat echipei lab501 pentru 3DMark 2005 si 3DMark 2006 single-GPU. Pentru a obtine o frecventa a procesorului cat mai ridicata, pe langa modul pentru inlaturarea OCP-ului, matose a dublat alimentarea pe linia de 12v adaugand inca un cablu de alimentare direct din sursa, pe spatele placii de baza.
.

Comentarii

8 comentarii la: Campus Party Europe 2010 – Madrid

 1. Felicitari baieti! Am citit tot articolul si am ramas surprins pana unde poate merge nebunia overclock-ingului. Cat despre aventura voastra cu autocarul, mai bine ramaneati acolo si veneati cu avionul, asa cum au facut si alti romani prezenti la party campus:)

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Autocarul a fost o alternativa sigura. Xand am plecat noi nu se stia daca se deschide Otopeniul saptamana asta, si mai avem si destul de multa treaba pe acasa 🙂

 3. Salutari!

  Hei m-ati mentionat si pe mine 😀

  Multumesc mult pentru ajutor, am ajuns Miercuri cu bine. Am de dat niste beri pe chestia asta, cum facem?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Hehe, ma bucur ca ai ajuns cu bine! Rezolvam noi si cu berea, nu e bai 🙂

 5. Mi-ar fi placut sa merg. La noi, conferintele sunt inca la un nivel amatoricesc si nu afli nimic nou.

 6. Ana a scris pe:

  Si mie mi-ar fi placut sa merg! Cred ca era f interesant la fata locului.

 7. kretzu77 a scris pe:

  respecte oameni buni; mai mult de atat nu am ce spune; la mai mare

 8. Foarte frumos !

Lasa-ne un comentariu: