Decernarea European Hardware Awards 2019

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 27 May, 2019.

European Hardware Awards 2019

 
Cea de-a 5-a ceremonie anuala European Hardware Awards a avut loc in Hotelul W din Taipei, Luni, 27 Mai, in ajunul Computex 2019. Cu peste 250 dintre cei mai importanți oameni din industrie prezenti in sala, EHA a prezentat atat premiile European Hardware Awards 2019, cat și rezultatele celui mai amplu chestionar legat de preferintele hardware a peste 23.000 de entuziaști din intreaga Europa.

Nominalizarile pentru European Hardware Awards au inceput in luna Ianuarie, finalistii fiind anuntati in Aprilie, iar in saptamanile care au urmat, peste 100 dintre cei mai experimentați editori din lume au votat asupra produselor pe care le-au considerat “Cel mai bun dintre cele mai bune” pentru anul 2019.

European Hardware Awards a fost infiintata cu 5 ani in urma, de catre Hardware Upgrade din Italia, Geeknetic din Spania, PurePC din Polonia, KitGuru din Marea Britanie, HardwareLuxx din Germania, Hardware.Info din regiunea Benelux, LAB501 din Romania, CowCotLand din Franța și SweClockers reprezentând țările nordice.

De atunci, am organizat in fiecare an atat European Hardware Awards, unde editorii celor 9 publicatii voteaza cele mai bune produse ale anului, cat si Community Awards, unde cititorii nostri au ocazia sa isi spuna parerea. Mai mult decat atat, in fiecare an organizam sondajul “Preferintele cititorilor”, pentru a vedea care sunt subiectele care va intereseaza pe voi, cei care ne cititi.

Ei bine, dupa 5 luni de nominalizat si votat, astazi a venit momentul sa anuntam caștigatorii European Hardware Awards 2019, colegul nostru Matei fiind prezent la fata locului si decernand o parte din premii. Mai jos puteti gasi lista completa a castigatorilor European Hardware Awards 2019.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Decernarea European Hardware Awards 2019

Lasa-ne un comentariu: