EHA Tech Tour 2023 – Taipei – ASUS – Part I

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 11 January, 2024.

EHA Tech Tour 2023 – Taipei – ASUS

 

Am facut cunostinta cu produsele ASUS chiar inainte sa incepem site-ul LAB501, cand inca eram un tanar pasionat care descria sesiunile de overclocking pe forum si incerca sa ajute si pe altii sa obtina cele mai bune rezultate. Placile de baza ROG fiind in acele timpuri destul de greu de egalat de alti competitori, in mod firesc printre primele review-uri publicate pe LAB501 s-au regasit produsele ASUS. Pentru cei nostalgici ca mine amintesc aici primul preview al ASUS P6T Deluxe OC Palm scris de Micutzu sau de extinsul test de overclocking cu ASUS Rampage Extreme facut de colegul meu Tudor.

Timpul a trecut repede, poate prea repede, pentru ca imi amintesc si acum Extreme Overclocking Party-ul organizat de LAB501 si ASUS, care a avut loc acum mai bine de 10 ani. Deruland rapid pana la finalul anului 2023, cand unii se pregateau de Ignat si alte traditii specifice inainte de Craciun, noi eram la aproximativ 8500 km distanta de Bucuresti, la sediul ASUS din Taipei, pentru a vedea cele mai importante produse si tehnologii care ne asteapta in 2024. Cum majoritatea sunt destinate dezvaluirii publice in cadrul targului CES, astazi vom vorbi despre o parte dintre, ele insa stati aproape, deoarece vom avea ceva special pentru voi si saptamana viitoare.

Fondat in 1989 in Taipei, ASUS, unul din cei mai importanti producatori de pe piata de IT&C implineste 35 ani de existenta in 2024 si nu putea lipsi de la prima editie a EHA Tech Tour. Pe langa vizita in sine si prezentarea produselor noi care vor fi aratate la expozitiile de profil precum CES, Computex sau GamesCom, o parte importanta a acestui tur o reprezinta feedback-ul oferit in vederea dezvoltarii ulterioare a acestora. Acest lucru este cu atat mai important cu cat toti membrii EHA sunt de foarte mult timp conectati la industria IT, fiind vorba despre site-uri fondate de catre entuziasti, cu adevarat pasionati de tehnologie. Dar haideti sa trecem la treaba si sa vedem ce ne-au pregatit cei de la ASUS la CES 2024!

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: