EHA Tech Tour 2023 – Taipei – MSI – Part II

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 8 January, 2024.

EHA Tech Tour 2023 – Taipei – MSI

 
Iata ca am intrat intr-un nou an, dragii Monstrului, un an care se anunta de la bun inceput a fi plin de noutati interesante, despre care vom discuta cu siguranta in detaliu pe LAB501. Eu unul sper ca ati petrecut asa cum se cuvine de sarbatori, ca v-ati relaxat alaturi de cei dragi, ati primit ce cadouri v-ati dorit si sunteti gata sa incepeti noul an cu voie buna si chef de hardware. Pentru noi, anul 2024 incepe cu noutati pe care le-am aflat in cadrul EHA Tech Tour 2023, dar despre care nu am avut voie sa va povestim pana acum.

Astfel, daca in luna Decembrie vedeam o parte din tehnologiile cu care cei de la MSI se mandreau la sfarsit de an, astazi a venit momentul sa vedem ce au pregatit acestia pentru primul eveniment al anului, CES Las Vegas si ce ne putem astepta sa vedem in magazine in perioada urmatoare. Este vorba despre carcase, sisteme de racire si o serie intreaga de monitoare noi, 2024 fiind clar un an in care vom avea parte de multe noutati si lansari.

Carcase gandite pentru placile de baza din gama Project Zero, AIO-uri cu noi ventilatoare si noi conectori ARGB, dar si o serie intreaga de monitoare de gaming QD-OLED, cam acestea sunt noutatile despre care vom discuta astazi, asa ca inarmati-va cu rabdare si o cana de cafea sau racoritoarea preferata si haideti sa vedem ce produse ne vor pune portofelul in pericol in 2024.

 

Comentarii

2 comentarii la: EHA Tech Tour 2023 – Taipei – MSI – Part II

  1. Gabriel a scris pe:

    Salutare si La Multi Ani !
    Haideti cu nVidia Super Mega Pro Plus Ultra

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Salutare!

    Cand se ridica nda-urile, le publicam 🙂

Lasa-ne un comentariu: