Lenovo Legion Blue – Transylvania Comic Con 2019

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 6 November, 2019.

Comic Con 2019 – Lenovo Legion

 
Dupa constructia efectiva a sistemului, acesta a pornit spre Cluj, ajungand acolo inaintea noastra, putand fi admirat in standul Lenovo Legion pe toata durata evenimentului, alaturi de zeci de surprize pregatite de Lenovo pentru cei care au vizitat stand-ul. Sambata. 19.10.2019, ne-am facut si noi aparitia, pentru un moment clasic LAB501, alcatuit din trei parti.

Astfel, am povestit despre Legion Blue, respectiv despre cum fiecare isi poate personaliza desktop-ul dupa bunul plac, chiar si in cazul desktop-urilor gata construite, tot ce este necesar fiind putina imaginatie si indemanare.

Apoi am rasplatit pasionatii care ne-au vizitat punand la bataie o serie intreaga de premii oferite de Lenovo, iar atractia principala a reprezentat-o demonstratia cu azot lichid pe un desktop gata asamblat din gama Lenovo Legion, o fapta de vitejie cu care putine sisteme gata construite se pot lauda.

Duminica am luat-o de la capat, pentru cei care nu au putut ajunge Sambata si am trecut din nou prin pasii enumerati mai sus, alaturi de prietenii din Cluj care au venit sa ne vada live si carora tin sa le multumesc pentru primire pe aceasta cale.

Ca de fiecare data, a fost o reala placere sa ne vedem si va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi. Si indiferent ca este vorba despre Cluj sau Bucuresti, ne vom revedea cu siguranta si alta data!

 

Comentarii

7 comentarii la: Lenovo Legion Blue – Transylvania Comic Con 2019

 1. Adrian Dumitru a scris pe:

  Kitch clasic Romanesc 🙂
  Originalul mult mai frumos ….

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Ah, fir-ar… daca stiam nu il mai modificam =))

 3. Cristi a scris pe:

  Nu e urât originalul, dar versiunea voastră nu e kitch. Cred că mi-ar fi plăcut și mai mult pe o culoare mai sălbatică, gen galben sau portocaliu.
  Desigur, e doar părerea mea.

 4. ZorracK a scris pe:

  Cromatica excelenta, paint skill la fel, eu v-am vazut prima oara acum mult timp la CERF cu azotul in OC!

 5. Monstru Post author a scris pe:

  UNne sunt fanii U Craiova cand ai nevoie de ei 🙂

 6. Tile a scris pe:

  Frumos si de efect build-ul. Demult nu am mai vazut un waterloop cu furtune. Old school is cool 🙂 .

 7. Monstru Post author a scris pe:

  Asa zic si eu, batrane, dar aparent copiii din ziua de azi au alte gusturi 🙂

Lasa-ne un comentariu: