Lenovo Legion Blue – Transylvania Comic Con 2019

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 6 November, 2019.

Concluzii

 
In urma cu 11 ani, in Amsterdam, faceam pentru prima data o demonstratie de overclocking cu azot lichid in public, in cadrul unui concurs international de profil. De atunci si pana acum au urmat zeci de astfel de evenimente, in Paris, Praga, Viena, Madrid, Istanbul, Varna, Taipei sau Los Angeles si de fiecare data am simtit aceeasi pasiune, aceeasi bucurie de a face acest lucru alaturi de alti pasionati de hardware.

Totusi, un loc aparte in inima noastra il ocupa evenimentele din tara noastra, alaturi de cititorii LAB501, forumistii LAB501, sau pur si simplu pasionatii de hardware, indiferent daca discutam despre Bucuresti, Cluj, Constanta, Ploiesti sau Brasov.

Prima demonstratie live in Romania am facut-o tot in urma cu 11 ani, in Constanta, in cadrul unui concurs de gaming. Au urmat toate editiile DreamHack, fie ele in Bucuresti sau Cluj, 12 editii LSE LanParty, 4 editii Comic Con si nenumarate lansari de produse in eMAG.

De fiecare data am incercat sa ne bucuram alaturi de voi de pasiunea comuna denumita hardware, indiferent daca a fost vorba despre overclocking, modding sau workshop-uri LAB501. Si chiar daca nu a fost intotdeuna usor, din diverse motive care tin de organizare, de fiecare data ne-am bucurat sa ne intalnim cu oameni care impartasesc aceeasi pasiune ca si noi.

Speram ca v-a placut Legion Blue si v-am dat idei legate de ce se poate face cu putina imaginatie si indemanare, chiar daca aveti un desktop gata construit. Pentru a doua oara, noi am avut o experienta minunata alaturi de voi la Cluj si vom reveni cu drag de fiecare data cand acest lucru este posibil. Va multumim!

 

Comentarii

7 comentarii la: Lenovo Legion Blue – Transylvania Comic Con 2019

 1. Adrian Dumitru a scris pe:

  Kitch clasic Romanesc 🙂
  Originalul mult mai frumos ….

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Ah, fir-ar… daca stiam nu il mai modificam =))

 3. Cristi a scris pe:

  Nu e urât originalul, dar versiunea voastră nu e kitch. Cred că mi-ar fi plăcut și mai mult pe o culoare mai sălbatică, gen galben sau portocaliu.
  Desigur, e doar părerea mea.

 4. ZorracK a scris pe:

  Cromatica excelenta, paint skill la fel, eu v-am vazut prima oara acum mult timp la CERF cu azotul in OC!

 5. Monstru Post author a scris pe:

  UNne sunt fanii U Craiova cand ai nevoie de ei 🙂

 6. Tile a scris pe:

  Frumos si de efect build-ul. Demult nu am mai vazut un waterloop cu furtune. Old school is cool 🙂 .

 7. Monstru Post author a scris pe:

  Asa zic si eu, batrane, dar aparent copiii din ziua de azi au alte gusturi 🙂

Lasa-ne un comentariu: