LSE LanParty V10 – Jocuri, demonstratii si multa nebunie

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 25 November, 2013.

Am plecat acasa in jurul orei 2 noaptea…obositi din cale afara, dar bucurosi pentru ca am avut ocazia sa ne implicam intr-un eveniment organizat de gameri pentru gameri, unde totul s-a rezumat la un singur lucru – placerea de a juca. Evident, nu am fi putut face aceasta nebunie posibila fara echipa LSE, fara Bogdan de la AMD sau fara Gabi de la Kingston.

Cat despre crew-ul nostru…ce pot sa spun…Andrei de la Gigabyte a stat cu noi pana la sfarsit, fetele LAB501 s-au ocupat de organizare, fotografii ba chiar si de izolarea placii de baza (Bella), matose a punctat ca de obicei magistral iar Fulger, ang si George au pus la punct cu minutiozitate partea legata de gaming. Din partea LSE, Claudiu, Victor, Dragos, Alex, Diana si multi, multi alti nebuni au fost alaturi de noi si ne-au ajutat cu orice am avut nevoie. Si nu numai ei, dar eram prea obosit si fericit ca sa tin minte numele tuturor copiilor nebuni care au muncit pe rupte ca sa organizeze ceva mai mare, mai bun, mai frumos. Le multumesc si lor, asa cum le multumesc colegilor din crew!!! Big up boys & girls!!!

Nu in ultimul rand, majoritatea fotografiilor din acest articol au fost realizate de LAB501 (Gabi) dar trebuie sa le multumesc pentru fotografii si lui Andrei, Mona, Bogdan, George, Dragos, Augustin si Ionut Bogdan!

Nebunie-09

501crew-01

501crew-02

Lol-0000

Nebunie-01

Nebunie-02

Nebunie-03

Nebunie-04

Nebunie-06

Nebunie-07

Nebunie-08

Comentarii

5 comentarii la: LSE LanParty V10 – Jocuri, demonstratii si multa nebunie

 1. fubu a scris pe:

  Frumos eveniment domnilor! M-ati facut sa regret ca dinstanta de la Iasi la Bucuresti e atat de mare!

 2. AlexD a scris pe:

  Foarte frumos !! Pacat ca nu se tin si prin Timisoara evenimente de genul.. 🙁

 3. Costescu Alexandru a scris pe:

  Cat de smecker!!!
  Nu credeam ca se fac acest tip de eveniment in Romania. Felicitari voua si Organizatorilor. I-am cautat pe google sunt niste studenti :)) Iti vine sa crezi ca ei au facut evenimente mai bune decat multi :)))
  Felicitari lor!

 4. ala rheu a scris pe:

  Mai sa fie…LAN party can in tineretile mele; doar ca acum in loc de Quake 3, CCounter Strike, Starcraft si NFS Porsche s-au schimbat nitel competitiile de jocuri.
  Nu avem inca challengeri din Romania la League of Legends? Am sperante la ceva eechipa si de la noi sa ajunga undeva pentru ca i-am vazut pe TeGi aici in San Jose la WCG acum cativa ani 🙂

 5. AmaruCRM a scris pe:

  Salut , am observat aici niste poze de la premierea Dota 2 , de unde pot face rost de poze ? Ms !

Lasa-ne un comentariu: