LSE LanParty V10 – Jocuri, demonstratii si multa nebunie

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 25 November, 2013.

Ang Must Die

 

O alta surpriza pentru jucatorii de League of Legends a fost challenge-ul “special”, mai precis ocazia de a juca impotriva lui Octav “ang” Cretu. Initial ne-am gandit sa oferim premii doar primilor 6 castigatori, dar pana la urma am decis sa marim miza si in afara de premiile mari puse la dispozitia lor, am suplimentat cu premii pentru toti participantii, deoarece am vrut sa ne asiguram ca un numar cat mai mare de jucatori i-o dau in freza lui ang πŸ™‚

Datorita faptului ca challenge-ul a inceput la o ora tarzie, nu am putut sa permitem unui numar prea mare sa se inscrie in competitie deoarece gamer-ul de servici ang ar fi trebuit sa joace pana dimineata ceea ce trebuie sa recunoastem, nu e tocmai placut. Prin urmare, 25 de pasionati au avut ocazia timp de 4 ore sa ii faca viata un cosmar lui ang, iar unii au si reusit acest lucru. Mi s-a parut atat de interesant challenge-ul incat la un moment dat am fost prins pana si eu (care nu am nici o treaba cu LoL-ul) si am comentat un meci alaturi de Claudiu zis si Tiny.

Per total am ramas placut impresionat de reactia jucatorilor de LoL fata de cele doua provocari si prin urmare s-ar putea ca pe viitor sa le pregatim si mai multe surprize.

KillAng-00

KillAng - 01

KillAng - 02

KillAng - 03

KillAng - 04

KillAng - 05

KillAng - 06

KillAng - 07

KillAng - 08

KillAng - 09

KillAng - 10

KillAng - 11

KillAng - 12

KillAng - 13

KillAng - 14

KillAng - 15

KillAng - 16

KillAng - 17

KillAng - 18

KillAng - 19

KillAng - 20

KillAng - 21

KillAng - 22

KillAng - 23

KillAng - 24

KillAng - 25

KillAng - 26

Comentarii

5 comentarii la: LSE LanParty V10 – Jocuri, demonstratii si multa nebunie

 1. fubu a scris pe:

  Frumos eveniment domnilor! M-ati facut sa regret ca dinstanta de la Iasi la Bucuresti e atat de mare!

 2. AlexD a scris pe:

  Foarte frumos !! Pacat ca nu se tin si prin Timisoara evenimente de genul.. πŸ™

 3. Costescu Alexandru a scris pe:

  Cat de smecker!!!
  Nu credeam ca se fac acest tip de eveniment in Romania. Felicitari voua si Organizatorilor. I-am cautat pe google sunt niste studenti :)) Iti vine sa crezi ca ei au facut evenimente mai bune decat multi :)))
  Felicitari lor!

 4. ala rheu a scris pe:

  Mai sa fie…LAN party can in tineretile mele; doar ca acum in loc de Quake 3, CCounter Strike, Starcraft si NFS Porsche s-au schimbat nitel competitiile de jocuri.
  Nu avem inca challengeri din Romania la League of Legends? Am sperante la ceva eechipa si de la noi sa ajunga undeva pentru ca i-am vazut pe TeGi aici in San Jose la WCG acum cativa ani πŸ™‚

 5. AmaruCRM a scris pe:

  Salut , am observat aici niste poze de la premierea Dota 2 , de unde pot face rost de poze ? Ms !

Lasa-ne un comentariu: