LSE LanParty V10 – Jocuri, demonstratii si multa nebunie

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 25 November, 2013.

The show

 

Evident, in timp ce meticulosul meu coleg bibilea placa de baza si procesorul, bunul si batranul Monstru explica participantilor ce se intampla daca nu avem grija cu azotul lichid, de ce folosim noi azot lichid si ce anume facem cu el.

Daca Matei este concentrat, rapid si determinat in a impinge componentele cu mult dincolo de limita lor normala, eu sunt prietenul copiilor care vor sa invete cate ceva despre azot. Prin urmare, am explicat efectele azotului asupra organismului folosind clasicul crenvusti, am realizat clasicele demonstratii de “uite asa ne spalam cu azot pe cap, uite asa il scuipam pe post de flacari, uite asa raman copii wow!!!” spre deliciul (sper eu) celor din public si evident, pentru a le multumi zecilor de privitori pentru ca ne-au alocat o parte din timpul lor, am aruncat in public cu o serie de premii de la AMD, Kingston si GIGABYTE.

In rest, ce pot spune… va las sa va dati voi seama din pozele de mai jos cum a fost acolo. Si poate va povestesc mai multe colegii forumisti care ne-au vizitat si ei (multumim baieti!), adica Random, augustus, dexter81 si PasatoiuTD.

Iha-01

Iha-02

Iha-04

Iha-05

Iha-06

Iha-07

Iha-08

Iha-09

Iha-13

Iha-14

Iha-15

Iha-16

Iha-17

Iha-18

Iha-19

Iha-20

Iha-21

Iha-22

Iha-23

Iha-24

Iha-25

Iha-26

Iha-27

Iha-28

Iha-29

Iha-30

Iha-31

Comentarii

5 comentarii la: LSE LanParty V10 – Jocuri, demonstratii si multa nebunie

 1. fubu a scris pe:

  Frumos eveniment domnilor! M-ati facut sa regret ca dinstanta de la Iasi la Bucuresti e atat de mare!

 2. AlexD a scris pe:

  Foarte frumos !! Pacat ca nu se tin si prin Timisoara evenimente de genul.. ๐Ÿ™

 3. Costescu Alexandru a scris pe:

  Cat de smecker!!!
  Nu credeam ca se fac acest tip de eveniment in Romania. Felicitari voua si Organizatorilor. I-am cautat pe google sunt niste studenti :)) Iti vine sa crezi ca ei au facut evenimente mai bune decat multi :)))
  Felicitari lor!

 4. ala rheu a scris pe:

  Mai sa fie…LAN party can in tineretile mele; doar ca acum in loc de Quake 3, CCounter Strike, Starcraft si NFS Porsche s-au schimbat nitel competitiile de jocuri.
  Nu avem inca challengeri din Romania la League of Legends? Am sperante la ceva eechipa si de la noi sa ajunga undeva pentru ca i-am vazut pe TeGi aici in San Jose la WCG acum cativa ani ๐Ÿ™‚

 5. AmaruCRM a scris pe:

  Salut , am observat aici niste poze de la premierea Dota 2 , de unde pot face rost de poze ? Ms !

Lasa-ne un comentariu: