LSE LanParty V10 – Jocuri, demonstratii si multa nebunie

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 25 November, 2013.

Allview Viva i8 Challenge

 

Nu puteam ramane indiferenti la modul in care industria evolueaza si nu puteam ignora o categorie din ce in cea mai mare de gameri, mai precis cei care se joaca pe tableta sau pe telefon. Prin urmare, le-am pus la dispozitie o tableta Allview Viva i8, dotata cu procesor Intel Z2580, pe care am instalat in prealabil Real Racing 3. In competitia noastra s-au inscris 52 de participanti, care s-au luptat pentru premiile puse la dispozitie de Allview.

Castigatorul locului I a plecat acasa cu un smartphone Allview A5 DUO, ocupantul locului II a plecat acasa cu o tableta Allview City Life in timp ce pentru locul III am oferit ca premiu un Allview S-BASS (evident, am oferit premii pana la locul 6). Am avut ocazia sa discut cu unii dintre participanti si toti au fost placut impresionati de modul in care Real Racing 3 se misca pe tableta pe care le-am pus-o la dispozitie.

Viva i8 - 01

Viva i8 - 02

Viva i8 - 03

Viva i8 - 04

Viva i8 - 05

Viva i8 - 06

Viva i8 - 07

Viva i8 - 08

Viva i8 - 09

Comentarii

5 comentarii la: LSE LanParty V10 – Jocuri, demonstratii si multa nebunie

 1. fubu a scris pe:

  Frumos eveniment domnilor! M-ati facut sa regret ca dinstanta de la Iasi la Bucuresti e atat de mare!

 2. AlexD a scris pe:

  Foarte frumos !! Pacat ca nu se tin si prin Timisoara evenimente de genul.. 🙁

 3. Costescu Alexandru a scris pe:

  Cat de smecker!!!
  Nu credeam ca se fac acest tip de eveniment in Romania. Felicitari voua si Organizatorilor. I-am cautat pe google sunt niste studenti :)) Iti vine sa crezi ca ei au facut evenimente mai bune decat multi :)))
  Felicitari lor!

 4. ala rheu a scris pe:

  Mai sa fie…LAN party can in tineretile mele; doar ca acum in loc de Quake 3, CCounter Strike, Starcraft si NFS Porsche s-au schimbat nitel competitiile de jocuri.
  Nu avem inca challengeri din Romania la League of Legends? Am sperante la ceva eechipa si de la noi sa ajunga undeva pentru ca i-am vazut pe TeGi aici in San Jose la WCG acum cativa ani 🙂

 5. AmaruCRM a scris pe:

  Salut , am observat aici niste poze de la premierea Dota 2 , de unde pot face rost de poze ? Ms !

Lasa-ne un comentariu: