LSE LanParty v11 – joaca la superlativ

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 23 April, 2014.

LSE LanParty V11

 

Odiseea noastra alaturi de lanparty-urile studentesti organizate de LSE incepe sa devina deja istorie. Acum doi ani participam pentru prima oara la un LanParty organizat de Liga Studentilor Electronisti si eram placut impresionati de atmosfera pe care am gasit-o la fata locului. Un an mai tarziu, in Martie 2013, eram prezenti din nou la fata locului, iar in toamna aceluiasi participam la LSE LanParty V10, cu siguranta cel mai mare si spectaculos lanparty LSE de pana atunci.

Dupa nebunia frumoasa de care am avut parte in toamna anului trecut, alaturi de aproximativ 500 de participanti, anul acesta a venit momentul sa ne apucam din nou de treaba si sa incercam sa facem ceva si mai frumos si mai interesant si mai mare decat anul trecut. Am pus la cale desfasurarea evenimentelor alaturi de WASD si LSE, am repartizat premiile si evident am implicat o serie intreaga de parteneri in acest eveniment, oamenii si companiile care sustin gaming-ul in Romania.

Cei de la GIGABYTE, Logitech, Allview, Kingston si Noctua au oferit o puzderie de premii pentru tinerii nostri gameri si le multumim inca odata pentru efortul de a sustine astfel de evenimente. In afara de partenerii LAB501 si WASD, la fata locului au fost prezenti in calitate de sponsori si cei de la Red Bull si PC Garage.

In afara de partenerii nostrii traditionali, am avut alaturi de noi cea mai tare echipa organizatoare de evenimente, o echipa cu adevarat dedicata si entuziasta, mai precis Liga Studentilor Electronisti. Prieteni vechi, seniori, pe care ii cunosteam bine deja de la alte lanparty-uri, dar si multi bobocei de anul I, ei sunt cei care au facut totul posibil si au organizat unul dintre cele mai mari evenimente de tip Bring your own computer din tara noastra in ultimii ani. Si de aceasta data, am abandonat bunul nostru prieten, cantina Leu, in favoarea cladirii Rectoratului, mult mai spatioasa si adecvata numarului de oameni prezenti la fata locului.

Outro

Comentarii

Un comentariu la: LSE LanParty v11 – joaca la superlativ

  1. Liviu a scris pe:

    Frumos eveniment ! Reuneste o mare de oameni pasionati pentru acelasi lucru … jocurile si calculatoarele

Lasa-ne un comentariu: