Va asteptam la LSE LanParty V12 – Winterfall !

Scris de: , in categoria: Stiri, in 17 October, 2014.

Doamnelor si domnilor, baieti si fete… pasionati de overclocking, gaming si cosplay… a venit momentul sa ne intalnim din nou sub cupola rectoratului UPB pentru a petrece impreuna un week-end dedicat jocurilor si calculatoarelor!!! Da, ma refer la cea de-a 12-a editie a LanParty-ului organizat de Liga Studentilor Electronisti si la a 5-a editie organizata impreuna cu LAB501 !!! Ca de fiecare data, vom avea pentru voi multe concursuri, surprize si premii. Si ca de fiecare data, vom incerca sa ne autodepasim si sa organizam un eveniment si mai mare si mai frumos si mai impresionant decat ultima editie. Si cum pana acum am reusit sa facem asta… nu vad nici un motiv ca anul acesta sa ne abatem de la traseul pe care l-am conturat in ultimii ani alaturi de colegii nostrii de la LSE !

Pe data de 18 Octombrie 2014, in cladirea Rectoratului UPB, corp AN, la ora 10:00, o hoarda de pasionati va incepe dezmatul gameristic.Cele 4 probe principale ale LanParty-ului le stiti deja – DOTA 5v5, LoL 5v5, Heartstone si Fifa 2014. Ei bine, anul acesta avem o mare surpriza pentru pasionati, prin introducerea celei de-a 5-a proble – World Of Tanks 7v7 !!!

Desigur, pe langa probele principale vor exista si clasicele concursuri GIGABYTE – LoL 1v1 si FIFA 2014 si multe alte surprize. De aceasta data insa, totul este mai mare, mai frumos si mai devreme acasa, prin introducerea concursului de Cosplay!!!

A…si sa nu uit… overclockeri – stati linistiti, ramane cum am stabilit – ca in fiecare an veti avea parte de o demonstratie cu azot lichid din partea echipei LAB501. De la 12:00 la 13:00 vom dezlantui iadul inghetat asupra bietelor componente, deci aveti grija sa nu ratati ocazia de a ne vedea in actiune! De aceasta data insa, nu ne vom rezuma la demonstratii ci vom avea si un concurs live de overclocking, unde participantii selectionati in urma Scolii de Overclocking isi vor dovedi maiestria! Concursul de overclocking se va desfasura intre ora 14:00 si 18:00.

Am uitat ceva? Poate doar pagina evenimentului – LSE LanParty V12 – si lista partenerilor si a sponsorilor – RockFM, PCGarage, Intel, GIGABYTE, Logitech, Noctua, Corsair, Seasonic si Kingston.

Va asteptam !!!

 

LSEv12

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: