LSE LanParty v11 – joaca la superlativ

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 23 April, 2014.

La final

 
Aceasta a fost ce-a de-a patra editie a unui LanParty LSE la care am participat si pot spune ca am simtit aceeasi bucurie pe care am simtit-o de fiecare data, aceea de a fi alaturi de tineri entuziasti, care ne-au molipsit si pe noi cu entuziasmul lor si, de ce nu, ne-au facut sa ne simtim mai tineri si sa ne aducem aminte de noptile pe care le petreceam si noi in compania jocurilor.

Ma bucur sa vad in ca Romania se poate si altfel, sa vad ca se mai pot face lucruri din pura pasiune, lucruri care strang la un loc aproape 700 de oamenii care au aceeasi placere si preocupare – sa se joace, sa se bucure de tehnologie, sa se simta bine alaturi de altii ca ei.

Nu pot sa le multumesc suficient copiilor de la Liga Studentilor Eletcronisti, dar si partenerilor nostrii, GIGABYTE, Logitech, Allview, Kingston, Noctua si WASD, pentru ca impreuna cu ei am putut lua parte la un eveniment atat de frumos. SI de aceasta data, as vrea sa le multumesc si prietenilor nostrii George si Marian de la ProTV, care in Sambata dinaintea Pastelui au aratat unei tari intregi o bucatica din atmosfera acestui LanParty. Va las in compania clip-ului difuzat la iLike IT si ne vedem la urmatoarea editie a lanparty-ului !!!

 

Comentarii

Un comentariu la: LSE LanParty v11 – joaca la superlativ

  1. Liviu a scris pe:

    Frumos eveniment ! Reuneste o mare de oameni pasionati pentru acelasi lucru … jocurile si calculatoarele

Lasa-ne un comentariu: