Magnus One Challenge – Part III – Voteaza si CASTIGA un sistem ZOTAC Magnus One

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 16 December, 2021.

HAL 2000 by MP-Customized

 

 
MP-Customized, Mike Petereyns, sau omul cu ochelarii de soare, prietenul nostru din Belgia este cu siguranta unul dintre cei mai bine cunoscuti modderi la nivel mondial, cu o activitate care se intinde pe mai bine de o decada, timp in care un numar ridicat de proiecte spectaculoase au iesit din mainile sale. Pasionat de inginerie si design, Mike a castigat de asemenea nenumarate concursuri de modding si a expus proiectele sale in cadrul Computex, Dramhack si CES.

Locul 1 Intel Core i7 Challenge (2010), locul 1 Intel NUC challenge (2016), locul 1 Cooler Master #CMCASEMOD2015, categoria scratch build, locul 2 #CMWS 2015 categoria case modding, locurile 1-3 Cooler Master Case Modding Benelux (2009/2011), locul 1 MSI Pro case modding contest Batman vs superman, locul 1 Thermaltake case-mod competition project Shui-Shen si locul 3 LDLC case modding contest Paris Games Week, toate acestea sunt realizari impresionante si vorbesc de la sine.

Pentru concursul de fata, Mike s-a inspirat din Odiseea Spatiala a lui Arthur C. Clarke, reinterpretand conceptul HAL 9000, cu ajutorul micutului Zotac Magnus One.
 

Comentarii

6 comentarii la: Magnus One Challenge – Part III – Voteaza si CASTIGA un sistem ZOTAC Magnus One

 1. Cristi a scris pe:

  Excepțional

 2. ZorracK a scris pe:

  F tari unele din proiecte, pe langa al vostru, Barbarik e ceva special pentru mine!

 3. Bugsy004 a scris pe:

  Succes echipa lab501 🙂

 4. E X C E P Ț I O N A L E!

 5. Amon a scris pe:

  Bafta, v-am votat! Toate proiectele sunt exceptionale!

 6. MIHAIL TUCU a scris pe:

  Superb! Multă baftă!

Lasa-ne un comentariu: