Magnus One Challenge – Part III – Voteaza si CASTIGA un sistem ZOTAC Magnus One

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 16 December, 2021.

Concluzii

 
30 de zile au trecut, 30 de zile in care 15 echipe au incercat sa construiasca ceva nemaivazut, sa modifice micutul Zotac Magnus One in moduri cat mai originale, ca sa arate de ce sunt in stare. Si trebuie sa recunosc ca am participat la multe concursuri in viata mea, iar atmosfera de pe canalul de Discord unde am comunicat cu totii in mod constant, am impartasit progresul pe care l-am facut si in unele cazuri ne-am si ajutat reciproc, mi-a adus aminte de vremurile de aur ale overclocking-ului competitional, cand in primul si in primul rand, eram cu totii prieteni, legati de o pasiune comuna.

Asta am simtit in cadrul Zotac Magnus One Challenge, un sentiment de prietenie, bazat pe o imensa pasiune comuna, care ne uneste pe toti. Desigur, avem de-a face cu echipe diferite, cu stiluri diferite, care vin din tari diferite, adica avem toate ingredientele necesare unui concurs reusit. De la veterani in domeniu si pana la entuziasti aflati la primele concursuri, de la echipe care lucreaza in perfecta sinergie si pana la modderi obisnuiti sa abordeze proiectul individual, participantii la aceasta competitie sunt cu totii diferiti.

Ceea ce reprezinta un mare avantaj in final, deoarece proiectele sunt de asemenea diferite, Zotac Magnus One fiind reimaginat in feluri in care nimeni nu ar fi putut sa isi inchipuie vreodata. Mai mult decat atat, sunt convins ca am invatat cu totii cate ceva din aceasta provocare, am invatat cu totii cate ceva de la ceilalti, iar pentru noi a fost o adevarata onoare sa participam.

Ei bine, acum proiectele sunt gata, iar aceasta este pagina oficiala unde pot fi admirate toate proiectele. Pana atunci, trebuie sa va spun ca votarea pentru cele mai reusite proiecte incepe acum, iar voi veti decide care vor fi fericitii castigatori. Nu in ultimul rand, daca votati veti avea ocazia de a castiga una dintre cele 5 Zotac Goodie Bags, sau premiul cel mare, un mini PC Zotac Magnus One, echipat cu un procesor Intel Core i5 10400, o placa grafica Nvidia RTX 3060 si memorii si stocare oferite de Patriot Gaming.

Tot ce aveti de facut este sa intrati aici si sa alegeti proiectul preferat pentru fiecare categorie (Best RGB Integration, Best Theme, respectiv Best Overall Design). Dupa aceea introduceti numele si adresa de e-mail in campurile aferente si sunteti inscrisi in concurs. Desigur, nu uitati sa consultati regulamentul give-away-ului, aici. Mult succes!

 

Comentarii

6 comentarii la: Magnus One Challenge – Part III – Voteaza si CASTIGA un sistem ZOTAC Magnus One

 1. Cristi a scris pe:

  Excepțional

 2. ZorracK a scris pe:

  F tari unele din proiecte, pe langa al vostru, Barbarik e ceva special pentru mine!

 3. Bugsy004 a scris pe:

  Succes echipa lab501 🙂

 4. E X C E P Ț I O N A L E!

 5. Amon a scris pe:

  Bafta, v-am votat! Toate proiectele sunt exceptionale!

 6. MIHAIL TUCU a scris pe:

  Superb! Multă baftă!

Lasa-ne un comentariu: