Magnus One Challenge – Part II – Zotac Magnus One

Scris de: , in categoria: Diverse, in 22 November, 2021.

ZOTAC Magnus One

 
Va povesteam saptamana trecuta despre ZOTAC Magnus One Challenge, un concurs de modding, unde 15 echipe din toata lumea, inclusiv echipa noastra, vor incerca sa aduca un suflu de aer proaspat in design-ul unuia dintre cele mai compacte si interesante PC-uri de gaming, Zotac Magnus One. Si asa cum v-am povestit si atunci, concursul marcheaza 15 ani de existenta pentru brand-ul Zotac si se desfasoara in perioada 15 Noiembrie – 15 Decembrie, producatorul oferind in total premii de 15000 USD.

Si spre deosebire de alte concursuri si de alte sisteme, modificarea micutului Magnus One ridica o serie intreaga de probleme interesante, acesta fiind cu siguranta cel mai compact sistem echipat cu o placa video dedicata pe care am pus mana pana acum. Practic, dimensiunea este unul dintre principale avantaje ale sistemului, dar in acelasi timp si principala problema in momentul in care vine vorba despre modificarea sa. Pentru ca sa modifici ceva atat de mic, pastrand in acelasi timp linia generala de design si dimensiunile initiale… nu este deloc usor.

Drept urmare, inainte sa ne apucam de treaba si sa gasim cea mai buna solutie pentru design-ul sistemul nostru, ne-am gandit ca nu ar strica mai intai sa va prezentam Magnus One, ca sa intelegeti mai bine despre ce este vorba. Drept urmare, astazi vom discuta despre baza urmatorului nostru proiect, mai precis compactul Zotac Magnus One.

 

Comentarii

3 comentarii la: Magnus One Challenge – Part II – Zotac Magnus One

 1. Bugsy004 a scris pe:

  Spor la treabă dragilor!
  Succes la imaginație! 🙂

 2. Doru a scris pe:

  Imi place foarte mult carcasa.
  Dificil proiect aveti; spor la treaba si va multumim ptr tot ce faceti.

 3. MKAEL a scris pe:

  Spor la treaba si bafta!

Lasa-ne un comentariu: