Magnus One Challenge – Part II – Zotac Magnus One

Scris de: , in categoria: Diverse, in 22 November, 2021.

Concluzii

 
Zotac au o vasta experienta in domeniul mini PC-urilor, iar acest lucru este evident in cazul lui Magnus One, un sistem extrem de compact si in acelasi timp potrivit pentru gaming mainstream. Practic, intr-o incinta de doar 8.3L cei de la Zotac au reusit sa monteze un procesor cu un raport pret / performanta demn de invidiat, dar si o placa grafica din seria RTX 3000, ceea ce, trebuie sa recunoastem, este impresionant.

Mai mult decat atat, Zotac Magnus One ofera un raport calitate / pret impresionant. De exemplu, modelul testat de noi este comercializat pentru 5790 RON in Romania, in conditiile in care cea mai accesibila RTX 3060 din comert costa 4099 RON, iar procesorul costa 799 RON. Practic, carcasa, sursa si placa de baza costa ~ 890 RON, un pret absolut incredibil, tinand cont de ceea ce ofera Magnus One.

Drept urmare, este lesne de inteles de ce provocarea Magnus One ne-a atras de la bun inceput, ocazia de a modifica un sistem atat de compact si elegant, aniversand in acelasi timp 15 ani de existenta a unui brand indragit, fiind un bun prilej pentru noi sa ne mai dezmortim si sa punem pornirile creative la treaba.

Desigur, asa cum spuneam si cu cateva pagini in urma, nu inseamna ca avem in fata o provocare lipsita de dificultati. In primul rand datorita dimensiunilor extrem de compacte ale sistemului si in al doilea rand datorita companiei in care ne vom desfasura, practic unii dintre cei mai creativi, pasionati si cunoscuti modderi din lume.

Cu toate acestea, vom incerca sa ne ridicam la inaltimea provocarii si sa reprezentam Romania asa cum se cuvine, asa cum am facut-o de fiecare data, indiferent daca discutam despre modding sau overclocking. Iar acum, dragii mei… sa trecem la treaba!

 

Comentarii

3 comentarii la: Magnus One Challenge – Part II – Zotac Magnus One

 1. Bugsy004 a scris pe:

  Spor la treabă dragilor!
  Succes la imaginație! 🙂

 2. Doru a scris pe:

  Imi place foarte mult carcasa.
  Dificil proiect aveti; spor la treaba si va multumim ptr tot ce faceti.

 3. MKAEL a scris pe:

  Spor la treaba si bafta!

Lasa-ne un comentariu: