Magnus One Challenge – Part III – Voteaza si CASTIGA un sistem ZOTAC Magnus One

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 16 December, 2021.

Magnus One Challenge

 
O luna… 30 de zile… 720 de ore… sau 43200 de minute. Atat a trecut de cand va povesteam pentru prima oara despre aniversarea de 15 ani a celor de la Zotac, sarbatorita intr-un mare fel, prin Zotac Magnus One Challenge. Si stiu ca poate o luna suna ca o perioada indelungata de timp… dar trebuie sa tinem cont ca aproape niciodata nu vom putea dedica timpul nostru exclusiv, pret de o luna, unei singure activitati. Eu, de exemplu, in acest timp am scris 15 articole, printre altele.

Din acest motiv, nu as putea spune ca aceasta luna nu a fost suficienta pentru ceea ce va vom prezenta putin mai tarziu, insa nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul! Ei bine, in urma cu o luna, daca va mai aduceti aminte, cei de la Zotac au invitat 15 echipe din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si India, adica zona denumita generic EMEAI, sa participe la un concurs de modding putin mai altfel.

Astfel, subiectul acestui concurs este mini PC-ul Zotac Magnus One, despre care v-am povestit nu cu mult timp in urma, respectiv modul in care cele 15 echipe pot transforma aspectul acestei micute bestii. Desigur, au existat si o serie de reguli, legate de aspect si dimensiuni. Astfel, sistemul trebuie sa fie recognoscibil, dimensiunile acestuia nu pot creste cu mai mult de 20% per total iar temperaturile componentelor nu trebuie sa creasca in urma modificarilor aduse sistemului.

In aceste conditii, cei de la Zotac au pus la dispozitie 15 sisteme Zotac Magnus One, pentru cele 15 echipe participante, in timp ce partenerii de la Patriot Gaming au oferit memoriile si SSD-ul aferent, tinand cont ca Zotac Magnus One este comercializat sub forma de barebone. Apoi, incepand cu 15 Noiembrie, cele 15 echipe au avut la dispozitie 30 de zile pentru a modifica sistemul in fel si chip, existand trei categorii in care sistemele sunt jurizate.

Astfel, producatorul ofera premii pentru locurile 1, 2 si 3 la categoria design, un premiu pentru cea mai buna tema, respectiv un premiu pentru cea mai buna implementare a iluminarii RGB, totalul premiilor ridicandu-se la, evident, 15000 USD.

Iar incepand de astazi, incepe votarea celor mai reusite modificari. Pentru ca modderii castigatori vor fi desemnati prin vot, in proportie de 50% de catre un juriu alcatuit din membrii companiei, iar in proportie de 50% chiar de catre voi, cititorii. Fiecare cititor se poate inscrie pe platforma dedicata si va trebui sa ofere 3 voturi, cate unul pentru fiecare categorie amintita mai sus. Procesul de votare incepe astazi si se termina pe data de 22 Decembrie, iar cei care vor vota vor intra intr-o tombola din care vor fi extrasi 6 fericiti castigatori.

Cinci dintre acestia vor primi un “ZOTAC Merchandise Goodie Bag”, in valoare de 50 USD, iar castigatorul premiului cel mare va primi un sistem Zotac Magnus One identic cu cel modificat de noi, impreuna cu memoria si SSD-ul aferent, in valoare de 2000 USD. Interesant, nu-i asa?

Ei bine, asa au fost si ultimele 30 zile, in care 15 echipe au muncit din greu pentru a obtine un rezultat cat mai spectaculos. Iar in urmatoarele pagini vom vedea cum arata fiecare proiect si pe alocuri vom afla mai multe despre cele 15 echipe care au participat la Zotac Magnus One Challenge, in ordine alfabetica, in functie de numele echipei. Sa trecem la treaba!

 

Comentarii

6 comentarii la: Magnus One Challenge – Part III – Voteaza si CASTIGA un sistem ZOTAC Magnus One

 1. Cristi a scris pe:

  Excepțional

 2. ZorracK a scris pe:

  F tari unele din proiecte, pe langa al vostru, Barbarik e ceva special pentru mine!

 3. Bugsy004 a scris pe:

  Succes echipa lab501 🙂

 4. E X C E P Ț I O N A L E!

 5. Amon a scris pe:

  Bafta, v-am votat! Toate proiectele sunt exceptionale!

 6. MIHAIL TUCU a scris pe:

  Superb! Multă baftă!

Lasa-ne un comentariu: