ZOTAC sarbatoresc 15 ani de existenta cu MAGNUS ONE Challenge

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 15 November, 2021.

MAGNUS ONE Challenge

 
Buna ziua si bine v-am gasit dragii mei, in aceasta zi de Luni mohorata si racoroasa. Asa cum stiti, in ultimii doi ani am incercat sa mai alungam din atmosfera incerta care ne inconjoara, testand un numar record de produse, de la placi video si procesoare si pana la notebook-uri, smartphone-uri si fel de fel de gadget-uri. Si evident, chiar si acum avem in lucru o gramada de review-uri noi, pentru ca lansarile nu tin cont de vreme sau de starea de spirit si in fiecare saptamana primim produse noi, care mai de care mai interesante.

Astazi insa, nu va voi povesti despre un produs, ci despre o aniversare, a unui brand dedicat de la bun inceput entuziastilor. Este vorba de ZOTAC, pe care ii cunoasteti cel mai probabil pentru placile video performante si pentru mini PC-urile de gaming. Ei bine, ZOTAC au fost prezenti in paginile noastre inca de acum 13 ani, cand testam ZOTAC GTX 260 AMP, iar in urma cu 5 ani (nici nu imi vine sa cred ca a trecut atat de mult timp de atunci) le faceam chiar o vizita, la ei acasa, pentru a aniversa impreuna 10 ani de existenta a brand-ului ZOTAC.

Si daca atunci producatorul se concentra pe lansarea de modele aniversare de placi video, iar cei 10 ani de existenta erau sarbatoriti prin organizarea Zotac 10 Year World Cup, un turneu invitational de Counter Strike, iata ca de aceasta data lucrurile stau putin diferit, producatorul concentrandu-si atentia asupra seriei de mini PC-uri de gaming ZOTAC ZBOX MAGNUS ONE.

Lansat in cadrul CES 2021, MAGNUS ONE este un mini PC de gaming care incearca sa ofere un raport optim intre dimensiunile reduse si performanta, fiind disponibil in doua versiuni barebone, echipate fie cu un procesor Intel Core i7 din generatia a 10-a, impreuna cu un RTX 3070, fie cu un procesor Intel Core i5 din generatia a 10-a, impreuna cu un RTX 3060. Ambele versiuni sunt livrate fara memorii si stocare, utilizatorul avand posibilitatea sa opteze pentru cantitatea dorita si ambele utilizeaza aceeasi carcasa, de doar 8.3L !

Asa cum era de asteptat, producatorul lucreaza deja la urmatoarea versiune, bazata pe cele mai noi procesoare disponibile pe piata, iar cu aceasta ocazie avem de-a face din nou cu un concurs, mai precis MAGNUS ONE Challenge, care incearca sa aniverseze cei 15 ani de existenta ZOTAC, punand fata in fata 15 dintre cele mai cunoscute echipe de modding din lume, valoarea totala a premiilor fiind, evident, 15000 USD.

Astfel, timp de 30 de zile, cele 15 echipe vor avea ca tema modificarea unui sistem ZOTA ZBOX MAGNUS ONE, incercand in acelasi timp sa pastreze trasaturile definitorii ale acestuia, respectiv sa nu ii creasca prea mult dimensiunile externe.

Concurentii vor participa in trei categorii (Cel mai bun design overall, Cea mai buna tema, respectiv Cea mai reusita implementare RGB), iar castigatorii vor fi alesi atat de catre public, cat si de catre un juriu alcatuit din experti ZOTAC. Mai mult decat atat, publicul poate vota sistemul preferat, iar cei care vor participa la vot au sansa sa castige un sistem ZOTAC ZBOX MAGNUS ONE!

Concursul se desfasoara in perioada 15 Noiembrie 2021 – 15 Decembrie 2021, iar votul publicului intre 16 Decembrie si 22 Decembrie. Drept urmare, daca va doriti sansa de a castiga un MAGNUS ONE, nu uitati sa participati la vot in perioada respectiva.

Ah… si inca un lucru. Pe langa nume grele in domeniu, cum ar fi Ali Abbas (The Cre8or), Phenom Design sau MP-customized, s-ar putea sa vedeti si cateva nume cunoscute… Pentru ca echipa LAB501 a fost invitata de catre producator sa participe la acest concurs, drept urmare vom incerca sa reprezentam Romania inca odata, asa cum stim noi mai bine!

 

Comentarii

2 comentarii la: ZOTAC sarbatoresc 15 ani de existenta cu MAGNUS ONE Challenge

  1. Dor a scris pe:

    Succes!

  2. Costin Stanciulescu a scris pe:

    Bafta!

Lasa-ne un comentariu: