Magnus One Challenge – Part III – Voteaza si CASTIGA un sistem ZOTAC Magnus One

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 16 December, 2021.

Carolus Magnus by LAB501 (Monstru & Gabi)

 

 
Producatorul a acordat atentia cuvenita Romaniei, invitand echipa LAB501 in cadrul Magnus One Challenge, iar noi ne-am simtit onorati de aceasta oportunitate, astfel incat am incercat impreuna cu jumatatea mea mai buna sa ne ridicam la inaltimea provocarii.

Am fost atrasi de la bun inceput de formatul lui Zotac Magnus One, acesta fiind unul dintre cele mai elegante si bine gandite sisteme de mici dimensiuni pe care le-am vazut pana acum, motiv pentru care nu am vrut sa schimbam neaparat forma sa. Pe de alta parte, ideea de a transforma micuta bestie neagra intr-un adevarat templu al iluminarii RGB ne-a suras de la bun inceput, iar numele sistemului ne-a dus cu gandul la o personalitate istorica care se potriveste de minune acestui proiect.

Astfel a luat nastere Carolus Magnus, inspirat din viata si victoriile parintelui Europei moderne, Charlemagne, un sistem care incearca sa aduca un tribut istoriei si modului in care ea a fost imortalizata de-a lungul timpului in vitralii. Ah… si nu in ultimul rand… am folosit iluminare RGB. Multa iluminare RGB. Enorm de multa iluminare RGB!

 

Comentarii

6 comentarii la: Magnus One Challenge – Part III – Voteaza si CASTIGA un sistem ZOTAC Magnus One

 1. Cristi a scris pe:

  Excepțional

 2. ZorracK a scris pe:

  F tari unele din proiecte, pe langa al vostru, Barbarik e ceva special pentru mine!

 3. Bugsy004 a scris pe:

  Succes echipa lab501 🙂

 4. E X C E P Ț I O N A L E!

 5. Amon a scris pe:

  Bafta, v-am votat! Toate proiectele sunt exceptionale!

 6. MIHAIL TUCU a scris pe:

  Superb! Multă baftă!

Lasa-ne un comentariu: