Magnus One Challenge – Part II – Zotac Magnus One

Scris de: , in categoria: Diverse, in 22 November, 2021.

Interior

 
Zotac Magnus One este simplu de demontat. Astfel, mai intai inlaturam cele doua suruburi care tin in loc latura superioara, iar apoi aceasta gliseaza inspre latura din spate a sistemului, putand fi inlaturata cu usurinta. Producatorul utilizeaza doua ventilatoare de 92mm pentru aerisirea sistemului, acestea fiind echipate cu un conector magnetic.

Constructia interioara a lui Magnus One este ingenioasa. Astfel, sursa este pozitionata pe latura inferioara, iar sistemul este impartit in doua pe verticala de catre un montant metalic. Pe latura inferioara gasim o placa de extensie echipata cu doua slot-uri PCI-E. Intr-unul este montata placa video, in partea dreapta a sistemului, in timp ce placa de baza, in format atipic, este montata in al doilea slot, in latura din stanga.

Practic, desi are dimensiuni reduse, Zotac Magnus One utilizeaza o structura tri-camerala, cu sursa montata intr-un compartiment dedicat, pe latura inferioara a carcasei, placa video intr-un compartiment si placa de baza intr-un compartiment. Ceea ce, din punct de vedere al fluxului de aer, reprezinta practic o configuratie optima.

De asemenea, placa de baza este echipata cu 3 conectori M.2, precum si cu un montant pentru o unitate de stocare de 2.5″, pozitionat in paralel cu placa de baza, Magnus One oferind astfel suficiente posibilitati de extindere la capitolul stocare.

 

Comentarii

3 comentarii la: Magnus One Challenge – Part II – Zotac Magnus One

 1. Bugsy004 a scris pe:

  Spor la treabă dragilor!
  Succes la imaginație! 🙂

 2. Doru a scris pe:

  Imi place foarte mult carcasa.
  Dificil proiect aveti; spor la treaba si va multumim ptr tot ce faceti.

 3. MKAEL a scris pe:

  Spor la treaba si bafta!

Lasa-ne un comentariu: