Pumpkinstein – Un PC de cosmar !

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 5 February, 2016.

Sleeving

 
Desigur, este foarte bine si frumos sa ai o sursa mult supra-dimensionata in sistem. Dar ar fi si mai frumos daca ai avea si cabluri de aceeasi culoare cu tema sistemului, nu-i asa? Ei bine, tema aleasa de noi a fost portocaliu cu negru, asa ca ne-am gandit ca nu ar strica sa utilizam niste cabluri aratoase, cu sleeving individual. Pentru a face acest lucru, exista 3 variante. Prima este varianta old-school, in care cumparam sleeving si apoi imbracam manual fiecare cablu al sursei in parte.

Evident, pe langa faptul ca dureaza ceva o asemenea operatiune, exista deja cabluri gata imbracate cam in orice culori dorim. Deci aceasta ar fi a doua varianta – cumparam cabluri de culoarea dorita si pur si simplu schimbam cablurile, folosind conectorii cu care a venit sursa. Totusi, exista si o treia varianta, mult mai rapida, dar si mai costisitoare, in care achizitionam un set de cabluri cu sleeving individual gata facute (cu tot cu conectori), fie chiar de compania care produce sursa fie de o alta companie.

De exemplu, in cazul sursei noastre, cei de la Corsair au trei tipuri de cabluri cu sleeving individual disponibile pe site-ul lor – negru, alb si rosu. Prin urmare, cum noi aveam nevoie de portocaliu, am comandat de la CaseKing un set de cabluri portocalii, produs de CableMod. Nu in ultimul rand, pentru a imbraca multicolorele fire ale celor doua pompe, am comandat si 1m de sleeving portocaliu, ca doar nu era sa avem totul portocaliu in sistem si cablurile de la pompa rosii, verzi si negre.

 
Cabluri-Cmods-01

Cabluri-Cmods-02

Cabluri-Cmods-03

Cabluri-Cmods-04

Cabluri-Cmods-05

Cabluri-Cmods-06

Cabluri-Corsair-01

Cabluri-Corsair-02

Cabluri-Corsair-03

Cabluri-Corsair-04

Comentarii

11 comentarii la: Pumpkinstein – Un PC de cosmar !

 1. Ncmihai a scris pe:

  Am aflat ce inseamna un sistem perfect! Pai Matei a masutat tevile, cablurile la nm, nu la mm 🙂 Pai da se poate asa ceva! Felicitari!

 2. Cristi a scris pe:

  Mai multe poze? 😀

 3. engine a scris pe:

  Frumos.
  Mai ales carcasa si monitorul.
  Carcasa o vazusem de la review-ul de stick-uri si m-a lasat masca, e ceva care speram de mult ca va fi lansat. Nu numai ca e mare, dar e foarte flexibila in ceea ce priveste montajul.
  In rest anexati mai multe poze cu sistem, in toata splendoarea lui. Puteti sa folositi carcasa pe post de masuță pentru bere sau cafea sau o balerină. :)))

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Adevarul este ca exact de ce conta mai mult nu ne-am ocupat – sa il bagam pe dovlecel intr-o camera mare, cu cativa metri de panza neagra si doua lumini sa ca il putem poza cum trebuie.

 5. Mr. W a scris pe:

  Trebuie vopsit, hai să ne facem timp şi să-l pictăm!
  Oricum, e un sistem de top, muncit, bibilit, performant, tăcut, cu muşchi rupând fâşul!

 6. Marius a scris pe:

  Baieti, sincere felicitari 🙂 !
  Ca un iubitor / “practicant” de modding nu pot sa nu apreciez acest build. Un singur lucru lipseste si anume, un thread pe forum :).

 7. Monstru Post author a scris pe:

  Pai, poate fi discutat si pe forum. Dar de postat il postam aici, nu are rosts a il punem in doua locuri 🙂

 8. Ciprian a scris pe:

  Nu prea pricep, la configurație scrie: “OS Windows 10”, și la teste e trecut Win 7…Nu de alta, dar chiar eram curios dacă a venit momentul când Monstru’ o să folosească și să recomande 10 în loc de 7.

 9. Monstru Post author a scris pe:

  Win 10 am folosit.

 10. Stanca a scris pe:

  sunt curios ce fps scoate in gta V cu absolut totul la maxim in 4k si in rise of the tomb raider :))))

 11. Blahu a scris pe:

  Misto de tot si articolul si calculatorul. Intradevar monitorul este absolut excelent insa cam necesita macar un GTX 980 sau echivalent la rezolutia aia. Eu il folosesc impreuna cu un GTX 980ti de la Palit cu ceva soft OC si uneori mai am scaderi de fps vizibile in jocurile care cer mai mult. Foarte misto constructia, felicitari!

Lasa-ne un comentariu: