Review – HP Omen X Desktop 900-040vt

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 14 October, 2016.

 
Perifericele sunt produse de Steelseries, singura deosebire fata de modelele originale fiind branding-ul. Astfel, tastatura Omen Keyboard este de fapt binecunoscuta Steelseries Apex 350, o tastatura de gaming dotata cu switch-uri de tip membrana, cu cursa scurta, precum si cu key-caps slim, care ar trebui sa imbunatateasca viteza de reactie, conform celor de la Steelseries.

In “meniu” gasim iluminare RGB, precum si taste multimedia dedicate si 22 de taste macro. In pachet este inclus si un set de picioare de cauciuc de schimb, pentru cei care doresc o inclinatie mai mare a tastaturii fata de masa. La fel ca si celelalte periferice din gama, Omen Keyboard este compatibila cu utilitarul SteelSeries Engine 3 , cu ajutorul caruia putem controla iluminarea, putem defini macro-uri s.a.m.d.

Tastatura este solida, bine inchegata, insa mie personal mi se pare usor incomod de utilizat datorita faptului ca armrest-ul nu este detasabil. Desigur, aici este vorba strict despre preferinta mea personala.

 
tastatura-01

tastatura-02

tastatura-03

tastatura-04

tastatura-05

tastatura-06

tastatura-07

Comentarii

Un comentariu la: Review – HP Omen X Desktop 900-040vt

  1. Mihail Alexandru a scris pe:

    Fain articol, m-a amuzat copios:D

Lasa-ne un comentariu: