DDR4 round-up 2017: Corsair, G.Skill, KFA2, Patriot si T-Force

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Memorii & Stocare, in 12 May, 2017.

Corsair Dominator Platinum SE 32GB 3200MHz CL14

 

Nu puteam avea un round-up de memorii DDR4 fara a testa si un kit ceva mai exclusivist, optimizat pentru latenta redusa. Este vorba despre Corsair Dominator Platinum Special Edition, un kit fabricat intr-o editie limitata de doar 500 bucati – fiecare kit fiind numerotat. Avem parte de un kit de 32GB format din 4 module a cate 8GB, tactat la 3200MHz CL14. Pentru asta Corsair au ales IC-uri Samsung B-die, ceea ce ar trebui sa le ofere un potential de overclocking generos, precum si compatibilitate 100% chiar si cu Ryzen, dupa cum am putut vedea aici.

Modulele sunt fabricate manual, radiatoarele fiind produse din aluminiu masiv pe care sunt marcate informatiile cu laser. Iluminarea din partea superioara este alba, design-ul fiind, evident, evoluat din varianta normala de Dominator Platinum, disponibila pe piata de cativa ani. Pentru a pastra luciul radiatoarelor, Corsair livreaza in pachet si o laveta textila similara cu cea pentru curatat ochelarii. Calitatea si aspectul sunt la cel mai inalt nivel, sa vedem si cum se comporta!

 

 

Comentarii

Un comentariu la: DDR4 round-up 2017: Corsair, G.Skill, KFA2, Patriot si T-Force

  1. Doru a scris pe:

    Mi-ar fi placut sa vad aceleasi teste si pe o platforma AM4 si daca intr-adevar chip-urile Samsung B-Die scaleaza mai bine pe aceasta platforma in comparatie cu Hynix.
    Excelent articol. Multumim!

Lasa-ne un comentariu: