GoodRAM PRO 3x2GB 2133MHz CL9 Review

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 23 September, 2011.

Wilk Electronik prin brandul sau de memorii GoodRAM se poate lauda cu o activitate in domeniu de peste 20 ani dar si cu faptul ca de cativa ani a ramas singurul producator din Europa. Seria PRO de memorii este adresata utilizatorilor entuziasti si overclockerilor deopotriva, dovada fiind si frecventele ridicate la care sunt certificate.

Astazi ne vom ocupa de kitul GoodRAM PRO cu o capacitate de 6GB alcatuita din 3 module ce functioneaza la o frecventa de 2133MHz cu latente 9-11-9-27, devenite oarecum standard in ultimul timp.

Cum acest kit poate fi gasit si in varianta de  2 x 2GB destinat platformelor Sandy Bridge, mult mai populare in acest moment decat vechea platforma Nehalem / Gulftown, vom testa acest kit si in aceasta configuratie alegand doua module la intamplare din cele 3.

.

Comentarii

2 comentarii la: GoodRAM PRO 3x2GB 2133MHz CL9 Review

  1. Super OK review-ul mersi, insa asemenea componente sint inca de vis acum la noi, poate la anul …

  2. Alex a scris pe:

    Nici nu imi vine sa cred cand imi aduc aminte cate memorii “GoodRAM” a trebuit sa schimb cat am lucrat in service. Nu stiam ca firma e din Europa, mereu aveam impresia ca sunt facute pe genunchi de chinez batran suferind de Parkinson. Poate stau mai bine la segmentul high-end, nu stiu, dar cel putin pe partea entry level sunt dezastru la capitolul fiabilitate.

Lasa-ne un comentariu: