GoodRAM PRO 3x2GB 2133MHz CL9 Review

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 23 September, 2011.

.

Platforme de test

.

.

Dupa cum am spus si mai devreme am ales 2 platforme de test, pentru a testa functionarea precum si capabilitatile de overclocking atat in configuratie tri-channel (X58) precum si in dual-channel (P67). Pentru platforma Intel X58 am folosit un procesor Intel Core i7 980X si o placa de baza ASUS Rampage III Black Edition in timp ce in cazul platformei Intel P67 am folosit combinatia Intel Core i5 2500k + ASUS Maximus IV Extreme.

Racirea procesoarelor a fost asigurata de Corsair H80, noul nostru cooler pentru platforma de test care este pregatit inclusiv pentru viitor Socket 2011 ce va echipa placile de baza destinate procesorului Sandy Bridge – E, in timp ce alimentarea sistemului a fost realizata de obisnuita Corsair AX1200.

Pentru testul de astazi mi-am propus sa aflu trei lucruri: daca kit-ul de memorie functioneaza stabil pe cele 2 platforme la setarile default, cat de mult se overclockeaza in cazul fiecarei platforme precum si care este penalizarea de performanta in cazul memoriile single-side (comparativ cu cele double-side).

Pentru testarea stabilitatii am ales sa folosesc Hyper PI 0.99b care porneste mai multe instante ale programului SuperPI (am ales sa folosesc cate 1 instanta pentru fiecare fir de executie al procesorului).

Comentarii

2 comentarii la: GoodRAM PRO 3x2GB 2133MHz CL9 Review

  1. Super OK review-ul mersi, insa asemenea componente sint inca de vis acum la noi, poate la anul …

  2. Alex a scris pe:

    Nici nu imi vine sa cred cand imi aduc aminte cate memorii “GoodRAM” a trebuit sa schimb cat am lucrat in service. Nu stiam ca firma e din Europa, mereu aveam impresia ca sunt facute pe genunchi de chinez batran suferind de Parkinson. Poate stau mai bine la segmentul high-end, nu stiu, dar cel putin pe partea entry level sunt dezastru la capitolul fiabilitate.

Lasa-ne un comentariu: