Review – AMD StoreMI – Seagate IronWolf Pro 10TB + Samsung 860 Evo 250GB

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Memorii & Stocare, in 18 June, 2018.

Seagate IronWolf Pro 10TB

 
Inainte sa vedem exact cum functioneaza solutia software a celor de la AMD si ce rezultate obtine, ar trebui sa alegem un ecosistem hardware potrivit pentru teste. Si vom incepe, evident, cu hard-disk-ul, noi optand pentru utilizarea unuia dintre cele mai performante modele de pe piata, mai precis Seagate IronWolf Pro cu o capacitate de 10TB. Acesta poate fi achizitionat pentru ~ 1500 RON si ofera o serie de avantaje demne de luat in seamna.

Astfel, toate modelele din gama IronWolf Pro sunt dotate cu senzori de vibratii, serviciu de recuperare gratuita a datelor valabil timp de 2 ani (dupa ce inregistrati hard-disk-ul pe site-ul Seagate) si 5 ani garantie si o cantitate de date rulate anual de pana la 300TB.

Mai mult decat atat, in cazul anumitor producatori de NAS-uri (Synology, Thecus si Asustor), avem acces la un serviciu denumit IronWolf Health Management, care monitorizeaza constant sanatatea hard-disk-urilor si ne atentioneaza in momentul in care un back-up este necesar.

Practic, indiferent daca discutam despre utilizarea hard-disk-ului in PC sau intr-un NAS, seria Seagate IronWolf Pro ofera unele dintre cele mai performante si sigure modele de pe piata in acest moment.

 

Comentarii

7 comentarii la: Review – AMD StoreMI – Seagate IronWolf Pro 10TB + Samsung 860 Evo 250GB

 1. ropittbul a scris pe:

  Bun bun bun !
  Bravo ! Foarte folositor acest review .

 2. bregelion a scris pe:

  Excelent!

 3. Dan a scris pe:

  Ce se intampla cu datele in momentul in care facem shutdown daca folosim 2gb de RAM in acel drive de tip storeMI?

 4. Adrianx26 a scris pe:

  Testul corect ar fi cu un ssd pe m.2 nu pe sata.

 5. Monstru Post author a scris pe:

  De ce?

 6. Adrianx26 a scris pe:

  Simplu ca sa poti sa beneficiezi de latenta mica si viteza mare de transfer a ssd-ului pe M.2 NVMe + capacitatea mare de stocare a hdd-ului.

  Cam de asta

 7. Monstru Post author a scris pe:

  Eu te-am intrebat de ce ar fi mai corect (asta ai spus)… Diferenta dintre un SSD NVMe si unul S-ATA cred ca este clara, aici testam cat de bine functioneaza tehnologia, nu ce viteze maxime poate atinge…

Lasa-ne un comentariu: