Review – GSkill Trident Z5 RGB 32GB DDR5-6000 CL36

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 4 November, 2021.

GSkill Trident Z5 RGB

 
V-am povestit despre cele mai noi procesoare, Intel Alder Lake, v-am povestit despre un kit de memorii DDR5 echipat cu IC-uri Micron, acum a venit momentul sa vedem cum arata kitul pe care l-am folosit pentru noua platforma de teste, mai precis GSkill Trident Z5 RGB 32GB DDR5-6000 CL36.

Desigur, seria Trident Z nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare, memoriile GSkill TridentZ fiind sinonime cu performanta, dar si cu aspectul iesit din comun – cu totii cred ca ne amintim radiatoarele metalice in nuante argintii sau aurii.

Ei bine, GSkill au pregatit o noua serie Trident Z, mai precis Trident Z5, disponibila in doua variante (cu si fara RGB), respectiv in doua variante de culoare – negru sau argintiu. Noi am primit la teste un kit GSkill Trident Z5 RGB 32GB DDR5-6000 CL36 de culoare neagra, care ne-a impresionat de la bun inceput atat prin aspect, cat si prin performanta.

Motiv pentru care l-am folosit deja pe platforma de teste dedicata procesoarelor Intel Alder Lake, unde ati putut vedea partial de ce sunt in stare aceste memorii, iar in articolul de fata ne vom concentra exclusiv asupra memoriilor, pentru a vedea ce bunatati ne-au pregatit cei de la GSkill. Sa trecem la treaba!

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – GSkill Trident Z5 RGB 32GB DDR5-6000 CL36

  1. Liviu a scris pe:

    Da , avem si noi niste preturi de referinta pentru RAMi ?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Daca vezi undeva in stoc, sa ne spui si noua… Producatorii nu comunica de obicei MSRP pentru RAM, pentru ca pana la urma pretul depinde mult de magazin si distribuitor.

Lasa-ne un comentariu: