Review – Kingmax Zeus PX3480 M.2 NVMe SSD 256GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 18 April, 2019.

Prezentare

 
Kingmax Zeus PX3480 este livrat intr-un ambalaj simplu, de culoare neagra, in pachet fiind inclus SSD-ul si manualul utilizatorului. SSD-ul nu este echipat cu un radiator iar eticheta este simpla, fara folie de cupru pentru disiparea caldurii.

Kingmax Zeus PX3480 este disponibil in trei variante, mai precis 256GB, 512GB si 1TB – noi am primit la teste versiunea de 256GB. SSD-ul este construit in jurul controller-ului Phison E12, cuplat cu IC-uri TLC 3D Nand de la Toshiba (BiCS3), fabricate in litografie pe 15nm, la fel ca si in cazul modelului AORUS testat in urma cu cateva saptamani.

Modelul primit la teste este echipat cu 2 IC-uri de 128 GB si este echipat cu 1GB de memorie cache produsa de Nanya. Kingmax declara un MTBF de 2 milioane de ore si ofera o garantie de 3 ani, indiferent de capacitate.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Kingmax Zeus PX3480 M.2 NVMe SSD 256GB

  1. Doru a scris pe:

    “tineretul zilelor noastre probabil nu are amintiri legate de acea perioada, in care cumparaturile se faceau de la magazin…”
    Si completez eu, cand revistele de genul Chip sau XtremPC se citeau din scoarta in scoarta iar data la care apareau era insemnata cu rosu in calendar ( si ala tiparit) ca sa nu cumva sa nu le mai gasesti la chioscuri.

Lasa-ne un comentariu: