Review – Kingmax Zeus PX3480 M.2 NVMe SSD 256GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 18 April, 2019.

Concluzii

 
Chiar si acum, la 30 de ani de la infiintarea companiei, strategia celor de la Kingmax a ramas aceeasi, producatorul taiwanez incercand sa ofere solutii accesibile cu un bun raport calitate / pret. Kingmax Zeus PX3480 este un bun exemplu in acest sens, oferind performante comparabile cu ceea ce vedem in cazul unor SSD-uri costisitoare, dar urmand a fi comercializat pentru un pret mai mic de 90 USD.

Desigur, nu avem de-a face cu dotari “extra”, cum ar fi radiator sau iluminare RGB, insa acestea nici nu sunt neaparat necesare. Iluminarea nu este o dotare importanta pentru un SSD, iar majoritatea placilor de baza sunt echipate cu slot-uri M.2 protejate cu un radiator din fabrica.

Per total, am fost placut impresionat de performanta lui Kingmax Zeus PX3480 si astept sa il vad si in magazinele din Romania. Un produs cu un bun raport calitate / pret este intotdeuna binevenit, iar Kingmax se numara printre brand-urile care ofera astfel de produse de 30 de ani, inclusiv consumatorilor din Romania.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Kingmax Zeus PX3480 M.2 NVMe SSD 256GB

  1. Doru a scris pe:

    “tineretul zilelor noastre probabil nu are amintiri legate de acea perioada, in care cumparaturile se faceau de la magazin…”
    Si completez eu, cand revistele de genul Chip sau XtremPC se citeau din scoarta in scoarta iar data la care apareau era insemnata cu rosu in calendar ( si ala tiparit) ca sa nu cumva sa nu le mai gasesti la chioscuri.

Lasa-ne un comentariu: