Review – Kingston Fury Beast RGB DDR5-6000 32GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 23 May, 2022.

Kingston Fury Beast RGB

 
Traim vremuri interesante, dragii monstrului. Tehnologia se schimba in jurul nostru si in fiecare an vedem lucruri noi si interesante, mai ales in domeniul nostru drag – PC hardware. Si chiar daca situatia economica nu este intotdeuna roz, iar problemele variaza de la lipsa stocurilor la intarzierea transporturilor la cresterea aberanta a pretului in cazul unor componente, tehnologia in sine ramane la fel de fascinanta.

Si daca procesoare si placi video noi vedem in fiecare an, din cand in cand avem parte si de schimbari majore, cum ar fi o noua generatie de memorii. Un astfel de moment am trait anul trecut, in momentul in care am asistat la introducerea pe piata a memoriei DDR5, utilizata initial de catre platformele desktop Intel Alder Lake.

Iata insa ca anul acesta memoria DDR5 a ajuns si pe notebook-uri, atat in cazul celor de la Intel cat si in cazul AMD, iar cea de-a doua jumatate a anului ne va aduce si platforma AMD AM5, care, asa cum bine stim, va utiliza memorii DDR5. Drept urmare este firesc sa testam din ce in ce mai multe astfel de kituri, chiar daca ele nu se gasesc intotdeuna pe piata.

Si adevarul este ca am testat cateva kituri pana acum, mai precis 5 modele, dar toate acestea erau bazate pe IC-uri Micron sau Samsung. Ei bine, iata ca astazi vom discuta pentru prima oara despre un kit de memorii bazat pe IC-uri Hynix, utilizat de nou lansatele Kingston Fury Beast RGB DDR5.

Desigur, v-am prezentat un kit de memorii Kingston Fury Beast DDR5 inca din ziua lansarii platformei LGA1700, insa de aceasta data discutam despre seria Kingston Fury Beast RGB DDR5, echipata cu iluminare RGB si asa cum putem vedea… cu noi IC-uri.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Kingston Fury Beast RGB DDR5-6000 32GB

Lasa-ne un comentariu: