Review – Kingston Fury Beast RGB DDR5-6000 32GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 23 May, 2022.

Concluzii

 
Ehehei, dragii monstrului, dar iata ca vedem din ce in ce mai multe kituri DDR5 pe piata, cu diferite tipuri de IC-uri si implicit comportamente diferite, iar in momentul in care un producator de talia Kingston lanseaza serii noi, incepem sa capatam sperante ca in curand memoria DDR5 va fi din ce in ce mai raspandita in magazine, pentru preturi din ce in ce mai convenabile.

Kingston Fury Beast RGB este o serie interesanta, pentru ca ofera o flexibilitate ridicata, fiind disponibile module de 8, 16 sau 32GB, respectiv frecvente cuprinse intre DDR5 4800 si DDR5 6000. Desigur, nu toate configuratiile suporta toate frecventele si nu toate modelele vor avea aceleasi IC-uri pe ele, in fond Kingston este unul dintre cei mai mari producatori de memorii din lume si lucreaza cu mai multi furnizori.

Insa putem spune ca seria Kingston Fury Beast RGB este o aditie binevenita in arsenalul gamerilor, oferind performanta ridicata si bineinteles aspectul specific pe care iluminarea RGB il ofera, iar implementarea RGB de la Kingston este chiar interesanta.

Cat despre IC-urile Hynix, acestea nu ne vor uimi prin frecvente uriase pe placi de baza cu 4 DIMM-uri, insa latentele de care sunt capabile chiar la frecvente ridicate, cum ar fi DDR5 6000, sunt absolut impresionante si pot oferi un spor de performanta considerabil. Desigur, pana acum am testat comportamentul memoriilor DDR5 pe o singura platforma, adica Intel Alder Lake, drept urmare la toamna va trebui sa o luam de la capat, sa vedem de ce sunt capabile aceste memorii impreuna cu viitoarele platforme AMD.

De aceea este cu atat mai important faptul ca avem din ce in ce mai multe tipuri de IC-uri in arsenal, pentru a putea oferi o comparatie relevanta inca din momentul lansarii, pe care il asteptam desigur cu totii. Si cine stie, poate pana atunci vom vedea si alte IC-uri si serii de memorii DDR5 pe piata. The more the merrier!

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Kingston Fury Beast RGB DDR5-6000 32GB

Lasa-ne un comentariu: