Review – Kingston Fury Beast RGB DDR5-6000 32GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 26 September, 2022.

Concluzii

 
In din momentul anuntului facut de AMD in urma cu 4 saptamani, toti producatorii importanti de memorie au anuntat propria gama de kit-uri AMD Expo, iar primele modele care au ajuns la noi au fost kit-ul GSkill de pe platforma de teste, respectiv kit-ul Kingston Fury Beast RGB DDR5-6000 32GB, testat in articolul de fata.

Ei bine, cei de la Kingston au fost destul de precauti in cazul kit-ului testat astazi, acesta functionand fara probleme in parametrii optimi recomandati de AMD, mai precis DDR5 6000 30-38-38, fara a fi necesare ajustari ale tensiunii de alimentare. Mai mult decat atat, am putut creste frecventa pana la DDR5 6200 36-38-38, utilizand de asemenea tensiunea de alimentare recomandata de producator.

Nu in ultimul rand, kit-ul Kingston testat astazi este compatibil atat cu platforme AMD, cat si cu platforme Intel, fiind echipat atat cu profile AMD Expo, cat si cu profile XMP. Drept urmare, putem spune ca ne asteapta vremuri interesante in acest domeniu, ambii producatori de procesoare facand pasul catre memoria DDR5.

Asta inseamna ca intr-un viitor nu foarte indepartat cantitatea de memorie DDR5 produsa va creste exponential, ceea ce se va traduce in preturi mai avantajoase pentru consumator, precum si intr-o mai mare varietate de modele disponibile in comert, pentru toate gusturile, nevoile si buzunarele.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Kingston Fury Beast RGB DDR5-6000 32GB

  1. sevenrulz a scris pe:

    In urma review-ului, le-am achizitionat si eu. Niste memorii foarte bune, stabile si aspectuoase. Desi au lumina RGB in partea de sus, inaltimea totala este totusi mica, acesta fiind un factor important si decisiv la montajul unui AIO de 420mm in partea de sus a carcasei Fractal Meshify 2 RGB. Multumesc pentru review, succes!

Lasa-ne un comentariu: