Review – Sabrent Rocket NVMe 4.0 & Sabrent Rocket Q NVMe

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Memorii & Stocare, in 27 February, 2020.

Sabrent

 
Dupa cum bine stiti, aici, pe LAB501, avem cu totii o pasiune comuna si anume tehnologia. Desigur, asta inseamna ca va tinem la curent cu cele mai fierbinti noutati din domeniu si testam produse de la brand-uri bine cunoscute, insa ne-am facut un obicei de-a lungul anilor din a prezenta si produsele unor companii mai putin cunoscute, sau, cel putin, mai putin cunoscute in tara noastra.

Lista este cat se poate de lunga si nu cred ca ar avea rost sa enumar acum toate brand-urile mai putin cunoscute pe care le-am prezentat in Romania, fie ca am fost primii, sau singurii care au facut asta. Cert este ca un nume sonor nu iti garanteaza neaparat prezenta in paginile noastre, la fel cum un nume mai putin cunoscut nu reprezinta un motiv pentru noi sa ignoram anumite produse.

In cazul de fata, este vorba despre Sabrent, o companie americana fondata in 1998 in Pittsburg, care opereaza in momentul de fata din Los Angeles, Miami si Shenzhen. Sabrent este o companie destul de activa pe Amazon, de exemplu, unde comercializeaza o serie intreaga de produse, de la adaptoare, cabluri sau solutii de stocare externa si pana la SSD-uri NVMe.

Evident, despre SSD-uri NVMe vom discuta astazi, mai precis despre modelul Sabrent Rocket Q, un SSD NVMe de 1TB care poate fi achizitionat pentru 119 USD de pe Amazon, dar mai ales despre Sabrent Rocket NVMe 4.0, cel de-al treilea SSD PCI-E 4.0 care ajunge in laboratorul nostru, dupa modelele AORUS si Corsair.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Sabrent Rocket NVMe 4.0 & Sabrent Rocket Q NVMe

  1. Cristi a scris pe:

    http://bit.ly/2PW7Qvx
    Foarte tare, pe cand si pe meleagurile noastre?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Amazon livreaza si la noi in tara

Lasa-ne un comentariu: