Review – Sabrent USB Type-C Dual Docking Station for PCIe NVMe M.2 SSDs & Sabrent 9 Port USB Type-C Multiport HUB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 28 May, 2021.

Concluzii

 
Daca anul trecut Sabrent ne-au impresionat in mod placut, numarandu-se printre primii producatori care au utilizat o platforma NVMe PCI-E 4.0, respectiv printre primii producatori care au oferit SSD-uri NVMe de 8TB, iata ca anul acesta producatorul nu s-a culcat pe lauri, continuand sa lanseze produse interesante, pentru o larga categorie de utilizatori.

Astfel, am vazut cum arata cel mai rapid SSD testat de noi pana in momentul de fata, Sabrent Rocket 4 Plus, respectiv o unitate de stocare externa rapida si solida, mai precis Sabrent Rocket Nano Rugged. Ei bine, astazi am putut admira doua dispozitive mai putin spectaculoase, dar nu mai putin utile.

In primul rand, Sabrent 9 Port USB Type-C Multiport HUB este un accesoriu recomandat pentru utilizatorii de ultrabook-uri, extinzand drastic conectivitatea unui dispozitiv de acest gen. Si pentru 59.99 USD, chiar cred ca avem de-a face cu un raport calitate / pret interesant.

Nu in ultimul rand, Sabrent USB Type-C Dual Docking Station ofera o serie de dotari mai putin intalnite, cum ar fi posibilitatea de a utiliza doua SSD-uri NVMe intr-o unitate de stocare externa, dar mai ales posibilitatea de a clona SSD-uri NVMe fara a fi necesara prezenta unui PC. Desigur, aceste dotari vin cu un pret pe masura, Sabrent USB Type-C Dual Docking Station fiind comercializat pentru 199.99 USD.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Sabrent USB Type-C Dual Docking Station for PCIe NVMe M.2 SSDs & Sabrent 9 Port USB Type-C Multiport HUB

Lasa-ne un comentariu: