Review – Sabrent Rocket Nano Rugged 2TB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 24 May, 2021.

Sabrent Rocket Nano Rugged

 
Odata cu implementarea standardului USB 3.2 Gen 2, solutiile de stocare externe ultra-rapide au devenit realitate, utilizatorii putand copia date cu pana la 1000 MB/s, sau chiar 2000 MB/s in cazul dispozitivelor USB 3.2 Gen 2×2. Pentru pasionati, am explicat pe larg subiectul in review-ul dedicat modelului ASUS ROG Strix Arion, in timp ce GIGABYTE Vision Drive ne-a aratat ce viteze putem atinge in cazul unui dispozitiv USB 3.2 Gen 2×2.

Ce-i drept, dispozitivele de acest gen sunt inca destul de rare, insa piata solutiilor de stocare externe USB 3.2 Gen 2 prinde avant, din ce in ce mai multi producatori lansand solutii compatibile cu aceasta platforma.

Un astfel de produs este si Sabrent Rocket Nano Rugged 2TB, un drive liliputan de doar 66mm lungime, certificat IP67 si rezistent la socuri datorita invelisului din cauciuc care inconjoara unitatea in sine. In practica, este vorba despre o cutie din aluminiu care are atat rol de protectie, cat si rol de radiator, in care gasim un PCB si un SSD M.2 2242.

Sabrent Rocket Nano Rugged este disponibil in trei versiuni, mai precis 512GB, 1TB sau 2TB, acestea fiind comercializate pentru 189, 289, respectiv 449 USD. Noi am primit la teste versiunea de varf, de 2TB, aceasta promitand viteze de citire de pana la 1000 MB/s.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: