Review – Sabrent USB Type-C Dual Docking Station for PCIe NVMe M.2 SSDs & Sabrent 9 Port USB Type-C Multiport HUB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 28 May, 2021.

Sabrent

 
Ehehei, dragii monstrului, iata ca am povestit despre Sabrent mai mult intr-o luna decat am facut-o intr-un an. Si totusi, din punctul meu de vedere producatorul american merita din plin aceasta atentie, deoarece in ultima perioada a fost foarte harnic si a lansat o gramada de produse interesante si utile. Astfel, unele dintre ele ne-au uimit prin performanta, cum ar fi cazul modelului Sabrent Rocket 4 Plus, care este cel mai rapid SSD testat de noi pana in momentul de fata, in timp ce altele ne-au atras atentia prin utilitate si dotarile iesite din comun, cum ar fi micutul Sabrent Rocket Nano Rugged, o unitate externa ultra-rapida, rezistenta la intemperii.

Astazi vom discuta despre doua produse interesante in felul lor, ambele intrand la categoria din urma, adica dispozitive utile, echipate cu dotari iesite din comun. Primul produs este chiar unic, din ceea ce am vazut eu pana acum. Astfel, Sabrent USB Type-C Dual Docking Station for PCIe NVMe M.2 SSDs este, asa cum ii spune si numele, o unitate externa, care poate adaposti doua SSD-uri NVMe si se conecteaza la PC cu ajutorul unei conexiuni USB 3.2 Gen 2. Ok, am mai testat astfel de unitati pana acum, insa Sabrent USB Type-C Dual Docking Station este primul model pe care l-am primit care accepta doua unitati de stocare, nu una.

Mai mult decat atat, SSD-urile sunt racite activ, cu ajutorul unui ventilator, ba chiar avem de-a face si cu o functie mai putin intalnita, mai precis posibilitatea de a clona un SSD offline, fara ajutorul PC-ului, acesta fiind de altfel si motivul pentru care Sabrent USB Type-C Dual Docking Station ne-a atras atentia. Prin comparatie, cel de-al doilea produs despre care vom discuta astazi este ceva mai traditional, fiind vorba despre un HUB USB-C, pe numele sau Sabrent 9 Port USB Type-C Multiport HUB.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Sabrent USB Type-C Dual Docking Station for PCIe NVMe M.2 SSDs & Sabrent 9 Port USB Type-C Multiport HUB

Lasa-ne un comentariu: