Review – Sabrent Rocket 32GB DDR5-4800

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 30 May, 2022.

Sabrent Rocket DDR5

 
Lumee, lume… anul acesta vom avea parte de un adevarat festin hardware, cu noi procesoare de la AMD si Intel programate pentru a doua jumatate a anului si placi video din nou in stocuri, la preturi decente. Si daca 2020 si 2021 numai ani buni pentru construit sisteme nu au fost, nutrim sperante ca in 2022 lucrurile vor sta putin altfel.

Indiferent catre ce platforma va veti orienta, AMD sau Intel, 2022 este cu siguranta anul memoriei DDR5, motiv pentru care noi incercam sa testam cat mai multe kit-uri si cat mai multe IC-uri, pentru ca voi sa fiti pregatiti in momentul lansarii noilor platforme si sa stiti catre ce tip de memorii va veti orienta.

De aceea, astazi vom testa kitul cu numarul 7 ajuns pe masa noastra de teste, produs de catre prietenii nostri de la Sabrent, cei care ne-au incantat pana acum cu SSD-uri NVMe de mare viteza. Ei bine, iata ca cei de la Sabrent fac primii pasi in segmentul DDR5, lansand seria Sabrent Rocket DDR5, alcatuita din module de 16 si 32GB, tactate la DDR5 4800. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Sabrent Rocket 32GB DDR5-4800

Lasa-ne un comentariu: